Netflix filmi Kara Yengeç hakkında bilinmesi gerekenler! Black Crab nasıl bir film?

Kıyamet sonrası bir dünyada geçen İsveç yapımı aksiyon gerilim filmi Kara Yengeç (Black Crab) Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı, oyuncuları ve çekim bilgileri...

Her şey kaybedildiğinde umut ayakta kalabilir...

Savaşın parçaladığı kıyamet sonrası bir dünyada geçen İsveç yapımı bir aksiyon gerilim filmi... "Kara Yengeç (Black Crab)" filmi Netflix izleyicisiyle buluştu.

Orijinal ismi "Svart krabba" olan 1 saat 54 dakika süreli filmin başrolünde Noomi Rapace (Prometheus, Pazartesi'ye Ne Oldu?) yer alıyor

KARA YENGEÇ FİLMİ KONUSU

Peki, Black Crab'da izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Film kısaca; kıyamet sonrası dünyada gönülsüz bir askerin, savaşı sona erdirip kızını kurtarmak için, buz tutmuş bir denizi aşmak ve çok gizli bir paketi yerine ulaştırmak zorunda kalmasıyla gelişen aksiyon yüklü olayları konu ediniyor.

Uzun ve sert bir kış sırasında, altı asker donmuş bir takımadada gizli bir göreve çıkar ve savaşı sona erdirebilecek gizemli bir paketi taşımak için hayatlarını riske atar. Düşman topraklarına girdiklerinde, önlerinde hangi tehlikelerin yattığına ya da -eğer varsa- kime güvenebileceklerine dair hiçbir fikirleri yoktur. Ancak sürat patencisi olan asker Caroline Edh için görev tamamen başka bir şeydir.

Çaresiz görevlerindeki altı asker kendi sınırlarını zorlarken, hayatta kalabilmek için hangi bedeli ödemeye hazır olduklarına karar vermek durumundadır.

22-03/21/black-crab-posteri.jpg

"BLACK CRAB" OYUNCULARI

Adam Berg & Pelle Rådström ikilisinin senaryosunu kaleme alıp Adam Berg'in yönetmen koltuğunda oturduğu Kara Yengeç'in oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Noomi Rapace (Caroline Edh)
- Aliette Opheim (Forsberg)
- Dar Salim (Malik)
- Jakob Oftebro (Nylund)
- Ardalan Esmaili (Karimi)
- Erik Enge (Granvik)
- Cecilia Säverman
- Ahmed Shawky Shaheen
- Ilir Latifi
- Mikail Akalin
- Stella Marcimain Klintberg (Vanja)

22-03/21/black-crab-foto2.jpg

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

INDIO yapımcılığında hazırlanan Black Crab'in çekimleri Stockholm, İsveç'te gerçekleşti.

Filmin aksiyon dolu tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Black Crab" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin