Exxen’de Leyla ile Mecnun Yayınlandı!

Exxen Leyla ile Mecnun yayınlandı. Hemen izleyebileceğiniz Leyla ile Mecnun yeni sezon için merak edilenler neler? Dizi kaç bölüm olarak gelecek?

Oğulcan Özsezgi
03 Eylül 2021 - 00:13
Gündem

Gelecek dediğimiz zaman sadece ortalarda iddialar vardı ve efsane dizinin yeniden çekilmesi konuşuluyordu. Sonra ekip yeniden toplanacak dendi ve onu bekledik. Sonra ekip yeniden toplandı çekimlere başlanacak dendi onu bekledik. Evet Leyla ile Mecnun dizisinden söz ediyoruz. Efsane dizi tüm bu süreçlerden geçti ve sonunda yeni sezon yayınlandı.

Exxen üzerinden yayınlanan dizi, kaç bölüm olarak yayınlandı ya da bölümler kaç dakika olacak gibi merak edilen çok fazla şey var. O zaman diziler.com olarak yakışanı yapalım ve merak edilenleri açıklayalım. :)

Leyla ile Mecnun Yeni Sezon Yayında

Dizinin yeniden dönüş aşamasında en çok merak edilen konu bölümlerin kaç dakika olacağı olmuştu. Dijital dizilerde bölümler normalde kısa oluyor. 20-30 ya da en fazla 40 dakikalık bölümler yayınlandığını görüyoruz.

Dizinin hayranları da bu konuda endişe etmişlerdi. Acaba Leyla ile Mecnun için de mi kısa bölümler göreceğiz diye. Ama öyle olmadı. Televizyonda yayınlandığı dönem 1 saat 20 dakika civarında olan dizi, Exxen platformunda da 1 saatlik gibi bir süreyle yayınlandı. Yani her bölüm 1 saat civarında olacak.

Merak edilen ikinci soruyla devam edelim. İkinci soruda ise en çok merak edilen şey yeni dizinin kaç bölüm olarak yayınlanacağı olmuştu. Bir sezon bir anda mı yayınlanacak merak ediliyordu. Bölüm sayısı 10 olacağı söylenen yapım için her bölüm hafta hafta yayınlanacak.

Yani tek seferde bütün bir sezonun yayınlanması söz konusu olmayacak. Her hafta yeni bir bölüm izleyeceğiz. Şu an zaten Leyla ile Mecnun 1.bölüm ve 2.bölümün fragmanı var.

Artık bakacağız dizi ne kadar ilgi çekecek ya da devam sezonu hakkında neler yaşanacak. Şu an söyleyeceğimiz tek şey var o da efsane dizinin dönüşünün keyfini çıkartmanız. İlk bölümde neler oluyor gibi detayları da açıklayacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin