Leyla ile Mecnun Exxen’de Kaç Bölüm Yayınlanacak?

Leyla ile Mecnun Exxen'de ilk bölümü ile karşımıza çıktı. Dizinin ilk bölümü sonrasında kaç bölüm yayınlanacağı belli oldu mu? Devam sezonu gelir mi?

Oğulcan Özsezgi
03 Eylül 2021 - 00:41
Gündem

Leyla ile Mecnun beklediğimiz gibi sonunda Exxen’de yayınlandı. Dün gece dizinin yayınlandığını gördük. Bunun haberini yapmamızın ardından dizi hakkında detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Neyse ki yapım sanıldığı gibi kısa bölümlerden oluşmuyor. 1.bölüm 1 saat civarında bir süreye sahip. Efsanenin geri dönüşü sonrasında ilk bölüm için tepkilere bakacağız ama önce dizinin ne kadar süreceği merak edilmekte.

Sorulan soru Leyla ile Mecnun Exxen’de kaç bölüm yayınlanacak sorusu. Bunun için resmi bir açıklama gelmiş değil. Ama bölüm sayısı konusunda bazı iddialar var. Bu iddialara göre değerlendirme yapacağız.

Leyla ile Mecnun Exxen’de 10 Bölüm Olarak Yayınlanabilir

Dizinin kaç bölüm olacağı konusunda ilk iddia, 10 bölüm geleceği. Bu iddiayı güçlendiren detaylar da yok değil. Şöyle ki yapımda yer alan oyuncular yeni sezonda yeni dizilerde yer alıyor. Yani dizinin ilk sezonu için çekimler tamamlandı. Bu da demek oluyor ki öyle çok fazla bölüm görmeyeceğiz.

Dizinin devam sezonunun büyük ihtimalle gelmesi bekleniyor. Devam sezonunun geleceğini Exxen üzerindeki ipuçlarından da anlayabiliyoruz. Bölümler 1.sezonun bölümleri olarak gösterilmiş. Yani mesela 1.sezonun 1.bölümü gibi gösterilmiş. Bu sezon 2 ya da sezon 3 ifadelerinin de kullanılabileceğini işaret eden bir ipucu.

Dediğimiz gibi devam sezonu beklentisi var. Ama devam sezonu için detaylar ne zaman belli olur ve Leyla ile Mecnun 2.sezon ne zaman gelecek kesin bir zaman söylemek mümkün değil. Dijitale yapılan işlerde böyle bir durum söz konusu oluyor. Sezonlar için kesin bilgiler elde edemiyorsunuz. Sezon olayları biraz karışık ilerliyor. Aynı durum Leyla ile Mecnun için de geçerli olur mu göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin