Son Yaz 2.sezon İlk Tanıtım ve Olacaklar

Son Yaz 2.sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Son Yaz 2.sezon ne zaman yayınlanacak belli oldu mu? 2.sezonda neler oluyor? İşte ilk tanıtım ve yeni gelişmeler.

Oğulcan Özsezgi
03 Eylül 2021 - 00:56
Gündem

Son Yaz 2.sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Bomba gibi bir sezon finali yapan dizinin yeni sezonda nasıl devam edeceği konusunda ilk ipuçları da yayınlanmış oldu. Dizide yapılan büyük değişiklikler sonrasında devamlılık konusunda neler yaşanacağı merak ediliyordu.

Görünen o ki dizide yapı biraz olsun değişecek. Zaten Canan’ın ölümü sonrasında hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı biliniyordu. Düşünülen buydu. İlk tanıtımda da öyle olacağını net olarak anlıyoruz.

Son Yaz 2.Sezon İlk Tanıtımı ve İpuçları

Dizinin yeni sezon tanıtımında Savcı Selim Kara’yı siyahlar içerisinde görüyoruz. Yanında Akgün Gökalp Taşkın ile bir araçta yol alan Savcı, gözünü epey bir karartmış gibi duruyor. Bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını da böylece anlamış oluyoruz. ,

Ünlü oyuncu Ali Atay’ın canlandırdığı karakter, artık savcı olmadığını bile söylüyor. Bu bile intikam alacağına işaret eden gelişmelerden biri olmuş durumda.

Şu an için dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda ise bir bilgi verilmiş değil. Ayrıca 2.sezon için gelen ilk tanıtım videosunda da bu konuda herhangi bir bilgi verilmiyor. Sadece yakında şeklinde bir ifade kullanıldığını görüyoruz.

2.sezonun yayınlanması konusunda sadece yakında şeklinde bir ifade kullanılmış. Orada da kesin bir bilgi yok. Diğer taraftan yayınlanan fragmanda yeni oyunculara ilişkin de bir bilgi yok. Muhtemelen orada bir gizem oluşturulmaya çalışılmış.

Daha önce yeni sezon için paylaşılan ilk görüntüler de Birce Akalay’ı görmüştük. Karakter kesin olarak dizide olacak ve ünlü oyuncu diziye katıldı ama Son Yaz 2.sezon ilk tanıtımında yeni karakter kullanılmamış. Dediğimiz gibi Savcı Selim Kara ve Akgün Gökalp Taşkın’ı görüyoruz. Ama iddialı bir sezon geleceğini de anladığımızı belirtelim. Beklentilerimizi arttıran bir tanıtım oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin