Son Yaz Hangi Gün Yayınlanacak? Gün Değişikliği mi Var?

Son Yaz dizisinin gününün değiştiği iddia edildi. Aşk Mantık İntikam dizisinin devam kararı sonrasında gün konusunda nasıl bir değişiklik yapılacak?

Oğulcan Özsezgi
03 Eylül 2021 - 10:13
Gündem

Fox TV dizileri için çok iyi bir gidiş olduğunu söylemek lazım. Şöyle ki geçen sezon Son Yaz gibi iddialı bir diziyle, kanal adeta önemli bir gol attı. Sonrasında yaz döneminde Aşk Mantık İntikam gibi bir dizi geldi. Herkes yaz dizisi olduğu için çok başarılı olmayacağını düşünse de Aşk Mantık İntikam da bomba gibi geldi. Ama bu durum Son Yaz dizisi için gün değişikliği kararına neden olacağı söyleniyor.

Yaz dizisi olsa da devam kararı alınan Aşk Mantık İntikam dizisinin, sezonda neler yapacağı da merak ediliyor. Haliyle dizinin gününün değişmeyeceği söyleniyor.

Son Yaz, Cumartesi Günü mü Yayınlanacak?

Aşk Mantık İntikam dizisinin Cuma günleri yayınlanmaya devam etmesi durumunda, kanalın bir diğer iddialı dizisi olan Son Yaz gün değişikliğine gitmek zorunda kalacak. Şu an iddialara göre dizi bundan sonraki dönemde Cumartesi günleri yayınlanmaya devam edecek.

Yeni sezonda ek bir sürpriz olmazsa dizinin Cumartesi günleri ekrana geleceği ve bir süre bu şekilde devam edeceği iddia ediliyor. Bu arada Aşk Mantık İntikam dizisi için ise final düşünülen bir durum değil.

Tabii ki dizinin sezonda ne derece başarı göstereceği önemli ama MF yapım imzasını taşıyan dizinin bir süre daha devam ettirilmesi planlanıyor. En azından reytinglerde çok büyük bir değişiklik olmadığı sürece böyle bir karar alınmış gibi gözüküyor.

Yeni sezon performansı ise çok önemli olacak. Sonuçta birçok yeni dizi geldi. Geçen sezondan gelen iddialı dizilerin devamı var. Yani yaz sezonu olduğu gibi rekabet çok düşük değil. Tam tersi yeni sezonda rekabet çok daha fazla.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin