Barbaroslar Dizisi için İsim Değişti! Yeni İsim Ne Olacak?

Barbaroslar dizisinin isminin değiştiği söyleniyor. Bundan sonra dizinin adı nasıl anılacak? Yayın günü ya da tarihi hakkında ek bir açıklama geldi mi?

Oğulcan Özsezgi
03 Eylül 2021 - 10:29
Gündem

Barbaroslar dizisi, TRT 1’in iddialı dönem dizilerinden biri olacak. Yine tarihe geri dönüş yapacağımız yapımlardan biri olacak olan dizinin, bu sezona damga vurmasını bekliyoruz. Bu kez denizci Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatını izleyeceğimiz bir dizi göreceğiz. Yakın zamanda tanıtımı da yayınlanan dizi, çok ciddi bir prodüksiyonla hazırlanıyor. Ama zaman zaman gelen haberler şaşırtıcı. Öyle ki yine dizinin adının değiştiği söylendi.

Son bilgilere göre daha önce de adı değişen dizinin adı bir kez daha değişiklik gösterdi. Bu kez yapımın biraz daha uzun ama biraz daha net bir isimle geleceği gözüküyor.

Barbaroslar Gitti Yerine Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Geldi

Dizinin adı önce Barbaros olarak belirlenmişti. Ama bu isimde tek bir başrol varmış gibi bir his vardı. Öyle ki dizide iki önemli isim olacak. Bunlardan birisi Ulaş Tuna Astepe ve bir diğeri de Engin Altan Düzyatan olacak. İki isimde çok önemli baş karakterleri canlandıracak.

Haliyle ilk isim değişikliği de bu yönde gelmişti ve dizinin adı Barbaroslar olarak duyurulmuştu. Şimdi ise Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı şeklinde bir isim değişikliği yapıldığı ortaya çıktı.

İsim değişiklikleri, hangi günde yayınlanacak falan derken dizinin hala ne zaman yayınlanacağı konusunda ise bilgi yok. Tanıtımlar yayınlandığı için şunu söyleyebiliyoruz ki beklentimiz bu sezon ekranlara çıkması yönünde.

Eylül ayı bitmeden yeni dizinin belirlenen bir boş günde yayınlanması ve dizi yarışına dahil olması bekleniyor. İddialı yapım için bundan sonra nasıl gelişmeler olacağını göreceğiz. Şu an için söylenen bomba gibi bir dizinin geldiği. Ama izlemeden biz yorum yapmamış olalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin