Kırmızı Oda'ya Yeni Gelen Oyuncular Kimler?

Kırmızı Oda’ya yeni gelen oyuncular için detaylar belli olmaya başladı. Dizide göreceğimiz yeni isimler kimler olacak? Roller konusunda bilgi var mı?

Oğulcan Özsezgi
03 Eylül 2021 - 10:54
Gündem

Kırmızı Oda’ya yeni gelen oyuncular bir bir ortaya çıkmaya başladı. Kırmızı Oda 2.sezonunda kimlerin olacağını zaten merak ediyorduk. Çekimler başlayınca bu konuda bilgileri öğrenmeye başladık. Öyle ki bu dizide yapı gereği iş konuk oyuncular üzerinden yürüyor. En fazla kalan isim Sadi karakteri ile Erkan Petekkaya oldu ama yeni sezonda o da olmayacak.

Haliyle yeni sezonda kimleri göreceğiz bir hayli merak ediyorduk. Şimdilik ortaya çıkan bilgilere göre genelde yeni kadın oyuncuları göreceğiz. Ama birbirinden iddialı isimlerle karşı karşıya kalacağız.

Kırmızı Oda'ya Yeni Gelen Oyuncular Hakkında Son Gelişmeler

Şimdilik diziye katılacak olan 3 kadın oyuncu ortaya çıkmış durumda. Bu isimlere geçelim.

Ayça Bingöl

Daha önce Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizide yıldızının parladığını gördüğümüz ünlü isim, yeni sezon Kırmızı Oda kadrosunda olacak. Ama ünlü ismin rolü ne olacak kesin değil. Yine bir hikaye kesiti olacak orası kesin ama nasıl bir rol olacak bu konuda henüz bilgi ortaya çıkmış değil.

21-09/03/kirmizi-odaya-yeni-gelen-oyuncular.jpg

Güneş Hayat

Tecrübeli oyunculardan biri olan bildiğimiz usta isim yine ikinci sezonda dizide yer alacak isimlerden biri olacak. Hikayesinin Ayça Bingöl’ün canlandıracağı karakterle bir alakası olacak mı orası bilinmiyor.

21-09/03/kirmizi-odaya-yeni-gelen-oyuncular-2.jpg

İlayda Alişan

En çok merak edilen isimlerden biri oldu. Çukur dizisi ile kendisini gösteren ünlü isim yine Masumiyet dizisinde de çok başarılı bir iş çıkarmıştı. Artık Kırmızı Oda dizisinde de ünlü oyuncuyu izleme şansımız olacak.

21-09/03/kirmizi-odaya-yeni-gelen-oyuncular-3.jpg

Kırmızı Oda'ya yeni gelen oyuncular için bilgiler şimdilik bu şekilde. Dizinin başlamasına biraz daha var. Daha yeni gelecek olan isimler olabilir. Zaten dediğimiz gibi Kırmızı Oda yeni transferlere en uygun dizilerden biri. Dizide konuk oyuncu mantığı yürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin