Leyla ile Mecnun’da Neler Değişti? Erdal Bakkal’a Ne Oldu?

Leyla ile Mecnun’da neler değişti belli oldu. İlk bölüm sonrasında karakterlerdeki değişim ve son durumları hakkında merak edilen detayların hepsi.

Oğulcan Özsezgi
03 Eylül 2021 - 11:38
Gündem

Exxen, Leyla ile Mecnun’u yayınladı. Yeni sezon için ilk bölümün yayınlanmasının ardından 8 yıllık bekleyiş son buldu. İlk bölümle beraber dizide nelerin değiştiğini de gördük. Büyük değişiklikler beklemiyorduk ama sonuçta hikaye çok farklı bir noktada kalmıştı. Haliyle hangi karakter ne yapacak merak ediyorduk. O zaman gelin bakalım Leyla ile Mecnun’da neler değişti? Hangi karaktere ne oldu?

Leyla ile Mecnun’da Neler Değişiyor? Kime Ne Olmuş?

Dizinin hikayesinden başlamak istiyorum. Bir kere hikaye olduğu gibi kalmış. Aynı karakterler aynı durumlar aynı tat devam ediyor. Onun dışında kimlere ne oldu tek tek ele alacağım.

Mecnun

Leyla’sını yine kaybetmiş. Leyla gidince kendi içine kapanmış. Doktorun söylemiyle beyni erimiş. :)) Merak etmeyin ilk bölümden kendisine geliyor.

İskender Baba

Bakkal kapanınca tek kalmış. Geçim sıkıntısı yaşıyor. Evi dizicilere kiraya vermiş. Mecnun uyanında evi satacağım diye tutturdu.

Erdal Bakkal

Nurten’in ölümü sonrasında dünyadan elini eteğini çekmiş. Nurten’in mezarında yatıyor. Bakkalı bırakmış ve artık parayı sevmiyor. Ama merak etmeyin ikinci bölümle beraber dönecek.

İsmail Abi

Sezon finalinde İsmail abi denize atlamıştı. Kaldığı yerden aynen devam ediyor. 8 yıldız denizde kalmasına karşın Mecnun gelince yosunlarından kurtuldu. :))

Yavuz

Nasıl olduysa para babası olmuş. Kendi şirketi var ve dizinin yeni kötü adamı gibi davranıyor. Burayı çözemedik.

Kaan

Geleceğe gelmiş. :) YouTuber olmuş. Bakkal falan hak getire. Geçimini böyle sağlıyor.

Nurten’in Yeğeni Leyla

Erdal Bakkal, bakkalı kapatırken Leyla’yı içeride unutmuş. 8 yıldır Leyla içeride yaşıyor. Cipslerle beslenmiş. :)

Benjamin

Bünyamin olmuş ve Yavuz’un yanında çalışmaya başlamış. Artık kötü değil.

Metin

Metonya artık yok. Metin de aklını kaybetmiş ve akıl hastanesine kapatılmış.

Çiçekçi Abla ve Melül

Bildiğiniz gibi. Çiçekçi abla yine yolunda. Ama bu kez işleri büyütmüş. Melül’ü dilendirmeye başlamış. Lüks bir araba almış keyfine bakıyor.

Dede

Yine Mecnun’un peşinden koşturuyor. Hiç bir fark yok.

Tontiş Teyze

Mahalleyi bırakmış ve lüks bir eve taşınmış. Mahalleye geri döndürmeye çalışıyorlar ama dönmüyor.

21-09/03/leyla-ile-mecnunda-neler-degisti-2.jpg

Leyla ile Mecnun’da neler değişti şimdilik bunları gördük. Karakterlerde olanlar bunlar. Mekanlarda çok büyük değişiklik yok. Erdal Bakkal kapalı ama o da geri dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin