Merve Mutlu
21 Aralık 2020 - 14:22
Gündem

1 Ocak'tan itibaren faaliyete geçecek olan Acun Ilıcalı'nın dijital platformu olan Exxen'in heyecanla beklenen dizisi Sihirli Annem'in heyecanla beklenen afişi nihayet yayınlandı. Ilıcalı'nın küçük kızı Melisa'nın eski bölümleri zevkle izlemesi nedeniyle yeniden çekilmesine karar verilen dizinin yeni afişi hayal kırıklığı yaşattı.

20-12/21/sijirli-annem.jpg

İnci Türkay, Gizem Güven, Defne Joy Foster, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner gibi sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile ekranların sevilen dizileri arasına giren proje Exxen için yeniden çekilirken kadro tamamen yenilenmiş ve Süreç Film imzasıyla yeniden hazırlanan dizinin kadrosuna Betüş'ü canlandıracak olan yeni oyuncu Açelya Topaloğlu olurken, Nevra Serezli'nin Dudu rolünü Nergis Kumbasar, Gül Onat'ın Perihan karakterini ise Lale Başar canlandıracak. Betüş'ün fani kocası Sadık'ı Emre Altuğ, Eda'yı Tara Mcmillen'ın, Yavuz'u da Ogeday Girişken'in canlandıracağı açıklanmıştı.

Exxen'in Sihirli Annem dizisinin afişi sosyal medyada ti'ye alındı!

20-12/21/sihirli.png

10'ar bölümden oluşacak 2 sezon olarak planlanan dizinin afiş çekimleri tamamlandı ve afiş izleyicilerle paylaşıldı. Ancak afiş beklenen ilgiyi görmediği gibi bir de dalga konusu haline geldi. Eski enerjisinin olmadığı yönünde eleştiri alan afişin yeniden çekilip çekilmeyeceği merak ediliyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin