Halit Argun yaşıyor mu? Talat Bulut Yasak Elma'ya geri mi dönüyor?

Yasak Elma'nın yeni fragmanı heyecan yarattı.

Merve Mutlu
21 Aralık 2020 - 13:26
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve büyük bir başarı elde eden Yasak Elma dizisi yayın hayatına hız kesmeden ve heyecanlı olaylarla devam ediyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisinin 90. bölüm fragmanı heyecanın dozunu artırmayı yine başardı.

20-12/21/yasak-elma.jpg

Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ın yer aldığı ve yeni sezonda Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar'ın kadrosuna dahil olduğu sevilen dizinin 85. bölümünde Halit Argun karakterini canlandıran Talat Bulut senaryo gereği diziden ayrılmıştı. 3 kadının tartışma esnasında kazara düşürmeleri sonucu ölerek diziye veda eden karakterin geri döneceği düşünülüyor.

Halit Argun yaşıyor mu? Talat Bulut Yasak Elma'ya geri mi dönüyor?

20-12/21/halit-argun.jpg

Bu akşam ekrana gelecek olan 90. bölümden yayınlanan yeni tanıtımda, Ender'i takip eden gizemli kişinin kim olduğu merak uyandırıyor. Hayatlarına devam ederken bir anda yeni bir tehlike ile karşılaşan kadınlar gizemli kişinin kim olduğunu merak ederken Ender'in, Halit'in yaşadığını ve kendisini takip edenin o olduğunu söylemesi "Halit Argun yaşıyor" iddialarını güçlendirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin