MasterChef Türkiye'de en son kim elendi?

Masterchef'te kim elendi?

Merve Mutlu
21 Aralık 2020 - 17:59
Gündem

tv8 ekranlarında Acun Ilıcalı tarafından uyarlanarak hazırlanan MasterChef Türkiye'nin heyecanı artıran son bölümü nihayet yayınlandı ve haftanın eleneni belli oldu. Yüksek izlenmeler sağlayarak büyük başarı elde eden yarışma programında bu hafta kim elendi?

20-12/21/masterchef.png

MasterChef'te finale doğru adım adım ilerlerken Barbaros, Özgül, Serhat ve Eray eleme finalinin ilk turunda yarıştı. Masterchef Türkiye hayallerine bir ismin daha veda ettiği bölümde: Şefler, ana ürün olarak şalgam verdiği yarışmacılardan yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Oyun sonunda kazanan isim Barbaros oldu. Böylece MasterChef Türkiye'de 2. önlüğü Barbaros kazandı ve dörtlü finale kaldı. Özgül, Serhat ve Eray elenmemek için eleme finaline çıktı. Somer Şef'in imza tabağını yapan yarışmacılardan en iyi yemeği Serhat yaptı ve 3. önlüğü kazandı.

MasterChef Türkiye'de en son kim elendi?

20-12/21/eray.png

Özgül ve Eray'ın son ikiye kalması ile birlikte, 4. ve son önlüğü kazanan isim belli oldu. Özgül, 4. ve son önlüğü olarak finale çıkmaya hak kazandı. Masterchef'te son dörde kalamayarak veda eden isim Eray oldu. Eray ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İlk İstanbul maceram benim yalnızdı aslında. Bir sırt çantasıyla geldim aslında. Elimden gelenin en iyisi yapmaya çalıştığım şu güne kadar. Öncelikle bana burada bir ağabey bir baba oldunuz. Burada arkadaşlarımla kavga ettiğim oldu sinirlendiğim oldu ben bir o kadar da neşeli olmaya çalışıyorum. Çok teşekkür ederim hepinize."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin