The Magical Reality of Nadia dizi oluyor!

Komedyen Bassem Youssef'in kendi yaşam deneyimlerinden de esinlenerek kaleme aldığı "The Magical Reality of Nadia" isimli kitabı animasyon türünde dizi oluyor! The Magical Reality of Nadia'nın konusu ne?

Politik hicivci/komedyen Bassem Youssef'in kendi yaşam deneyimlerinden esinlenerek kaleme aldığı "The Magical Reality of Nadia" isimli kitabı animasyon türünde dizi oluyor!

YENİ ANİMASYON DİZİSİ GELİYOR: "THE MAGICAL REALITY OF NADIA"

Arkadaşlık, önyargı, empati ve cesaret hakkında komik ve samimi bir hikaye olarak nitelendirilen The Magical Reality of Nadia isimli kitap Youssef ve Catherine R. Daly tarafından kaleme alınırken, çizimleri ise Douglas Holgate (The Last Kids on Earth) tarafından gerçekleştirildi.

Scholastic tarafından Şubat 2021'de yayımlanacak olan kitabın dizi uyarlamsının yapımcılığını Powerhouse Animation Studios üstleniyor.

20-12/22/nadia.jpg

"THE MAGICAL REALITY OF NADIA" KONUSU

Bassem'in kendi deneyimlerinin yanı sıra çocukları için umut ve hayallerinden ilham alan The Magical Reality of Nadia'nın konusuna kısaca bakacak olursak;

Altı yaşındayken Mısır'dan Amerika'ya taşınan Youssef'in küçük kızı Nadia yerel müzede bir sergi tasarlamak için bir okul yarışmasını kazanmaya kararlıdır. Okula yeni gelen bir çocuk Nadia ile ailesinin kültürü hakkında alay eder. Bu beklenmedik durum Nadia'nın hedeflerinden uzaklaşmasına neden olabilecektir.

Ve bu sıralarda Nadia'nın açıklayamadığı bir şey olur: Takmakta olduğu çok eski su aygırı tılsımı parıldamaya başlar ve Nadia büyülü bir sırrı keşfeder: 2.000 yıl önce kolyenin içine hapsolmuş bir öğretmen olan Titi'nin ruhunu taşımaktadır. Nadia tarafından özgür bırakılan Titi, Nadia'ya kökleriyle bağlantı kurmasında ve en çılgın hayal gücünün ötesinde maceralara atılmasında yardımcı olmaya başlar.

Youssef dizide yönetici yapımcı olarak görev yapacak ve Titi karakterini seslendirecek. Brad Graeber ve Daniel Dominguez projenin yönetici yapımcı kadrosundaki diğer isimler.

20-12/22/the-magical-reality-of-nadia.jpg

The Magical Reality of Nadia animasyon dizisinin henüz hangi platform ya da kanalda yayınlanacağı belli değil. Yapımcıların dijital platformlar ile görüşmeleri sürüyor.

Projenin yapımcılığını üstlenen Powerhouse Animation Studios'un Netflix'te Blood of Zeus, Castlevania, Seis Manos gibi dizileri bulunmakla birlikte yapımcı şirket ayrıca Nickelodeon'da The Adventures Of Kid Danger ve Disney’de It’s A Small World: The Animated Series gibi yapımlara da imzasını atmış durumda.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin