Merve Mutlu
22 Aralık 2020 - 11:31
Gündem

Hazırlıkları 25 Film tarafından yürütülen ve Fox'un yeni sezon dizileri arasında yer alan Kefaret'in oyuncu kadrosu 3 yeni oyuncuyu daha ağırlamaya hazırlanıyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın yer aldığı dizinin kadrosu hareketleniyor.

20-12/22/nurgul.png

Mesude Erarslan'ın yönettiği, Mahinur Ergun'un ise kaleme aldığı yeni dizinin cast direktörlüğünü Blacklist yaptı. Dizinin kadın başrolü sevilen güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay olurken erkek başrolü de Mert Fırat olurken, başarılı aktör Yurdaer Okur da ana kadroda Yeşilçay'ın eşini canlandırıyor.

Kefaret dizisinin kadrosuna Ayşe Tunaboylu Hakan Yufkacıgil ve Yusuf Atala katıld!

20-12/22/kefaret.png

Birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren ve ilgiyle izlenen dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı. Ayşe Tunaboylu, Hakan Yufkacıgil ve Yusuf Atala, Kefaret dizisinin kadrosunda.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin