False Profits dizisine Bellamy Young, Shelley Hennig ve Vanessa Williams katıldı!

ABC'nin pilot bölüm siparişi verdiği False Profits dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor.


06 Mart 2018 - 01:19
Gündem

Senenin ilk ayı içinde ABC'den resmi deneme bölümü siparişini alan "False Profits" dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başlandı.

Code Black yazar-yapımcısı Kayla Alpert, Jason Reed ve ABC Studios ortaklığında hazırlanan "False Profits" hikayesiyle bizleri kozmetik pazarlaması dünyasına götürecek.

"FALSE PROFITS" DİZİSİNİN KONUSU

Tarz olarak Desperate Housewives (2004-2012) dizisinin, bir emlak ofisinde çalışan satışçıların rekabetini konu edinen 1992 yapımı Glengarry Glen Ross filmiyle tanışması olarak nitelendirilen ve Alpert'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; Arizona'da banliyö hayatı yaşayan ve para kazanma ihtiyacı olan kadınlardan oluşan bir ekibe odaklanıyor. Kozmetik sektöründe sıklıkla rastlanan çok katlı pazarlama döngüsü içinde satış yapmaya çalışan kadınlar, bu acımasız pazarlama dünyasında kıyasıya bir rekabet içindedirler.

FALSE PROFITS OYUNCU KADROSU

Şimdiye kadar dizinin oyuncu kadrosuna katılan isimlere ve canlandıracakları rollere bakacak olursak;

- Bellamy Young (Scandal); iki çocuklu bekar bir anne Laura'yı canlandıracak. Zor koşullar altında elinden gelenin en iyisini yapabilen aklı başında bir kadın olan Laura'nın son birkaç senesi gerçek anlamda kötü geçmiştir. On adım geride kalmaktan bıkmış haldeki Laura, kozmetik satışı dalında çok katlı bir pazarlama işine kayıt olur.

- Shelley Hennig (Teen Wolf); sivri dilli ve çabuk parlayan Hilary Jenkel karakterine hayat verecek. Eski bir güzellik kraliçesi olan ancak uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle ihtişamlı günleri kısa süren Hilary şu sıralar tedavi sürecindedir. Lila isminde 6 yaşında bir kızı olan karakter Lila ve babası Clark arasında yeniden yakınlık kurmaya çalışmaktadır. Kızının tam velayetini almak isteyen Hilary bunun için banka hesabını iyi duruma getirmek zorundadır. Bu amaç doğrultusunda kozmetik alanında doğrudan satış için iş arkadaşlarına katılmaya karar verir.

- Vanessa Williams (Desperate Housewives, Ugly Betty, 666 Park Avenue); Brava Natural satışçılarının başarılı şefi Suzanne karakterine hayat verecek. Suzanne, Laura'yı (Young) kendi grubuna katmaya çalışmaktadır.

- Kosha Patel (Girlfriends' Guide To Divorce); TJ Maxx'te çalışan tatlı dilli, hazır cevap ve bilgisayarlar hakkında çoğu insandan daha bilgili olaran Parvun Chattoraj karakterine hayat verecek. Parvun, Laura'nın çok katlı pazarlama döngüsünün üç kişilik takımının bir üyesi olmayı çabucak kabul eder.

- Kapil Talwalkar (Love Pyar Whatever); Courtyard Marriott'ta Ameet ile birlikte çalışan ve Arizona Eyalet Üniversitesi'nde yönetim eğitimi programına devam eden Ramesh karakterine hayat verecek.

Alpert ile birlikte Jason Reed ve Desperate Housewives'in eski yapımcılarından Sabrina Wind dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

False Profits'in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin