Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin İspanyol uyarlaması "Alba" geliyor!

Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi yurt dışında uyarlanıyor.

Merve Mutlu
16 Şubat 2021 - 15:19
Kültür Sanat

2010 yılında Kanal D ekranlarında başlayan ve başrollerini Beren Saat ile Engin Akyürek'in paylaştığı bir dram projesi olarak yayınlandığı ekranlarda büyük başarı elde ederek kendini kanıtlayan Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizi, İspanyol televizyonları için uyarlanıyor.

21-02/16/ftmgl.jpg

Alba adıyla ekranlara gelecek olan dizi, Mart ayında başlıyor. Sezonu 13 bölümden oluşacak ve 50 dakika sürecek olan dizi, Atresmedia'ya bağlı Antena 3 kanalında ekrana gelmeden önce şirketin ücretli dijital platformu Atresplayer Premium'da yayınlanacak. 

Alba dizisinin konusu nedir?

21-02/16/alba.png

Hikayesi Valensiya'ya bağlı Alicante şehrindeki Villajoyosa bölgesinde geçecek olan dizide: Alba, farklı bir gelecek için yaşadığı kasabadan ayrılarak büyük şehre yerleşmiş ve üzerinden yaklaşık olarak bir sene geçmiştir. Hatta bu 4 milyonluk şehirdeyken aklından geçmeyecek şey yaşanmış ve uzun süre komşusu olan Bruno ile yolları yeniden kesişmiştir. İkisi birbirlerine aşık olmuştur ve hiçbir şey onları ayıramayacak gibidir. Tatil için yaşadığı yere geri dönen Alba, trajediyle sonuçlanan bir gecede bir grup erkek tarafından saldırıya uğrar ve ertesi gün sahilde çıplak halde uyanır. Üstelik kendisine saldıran dört kişiden üçü Bruno'nun arkadaşıdır. Ancak Alba dördüncü adamın kim olduğunu keşfettiğinde kabusun sonu aslında başlangıç olur...

Alba dizisinin oyuncuları kimler?

Elena Rivera'nın başını çektiği kadroda Eric Masip, Álvaro Rico (Elite), Adriana Ozores, Pol Hermoso, Jason Fernández, Beatriz Segura, Miquel Fernández, Jorge Silvestre, Tito Fernández, Pepa Gracia, Caterina Mengs, Candela Cruz, Ana Wagner, Antonio Gil, Jordi Ballester, Luis Iglesia da yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin