Merve Mutlu
16 Şubat 2021 - 16:38
Gündem

Tolga Karaçelik ve Umut Aral yönetmenliğinde Netflix için çekilecek ve OGM Pictures imzasıyla 2021 yılının sonlarına doğru tüm dünyada aynı anda tüm dünyada gösterime girecek olan Bir Denizaltı Hikayesi dizisinden ilk görseller paylaşıldı.

21-02/16/tolga-k.png

Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak tarafından yazılacak olan senaryosuyla heyecan yaratan dizinin başrollerini Özge Özpirinççi ve Kıvanç Tatlıtuğ paylaşacak. Kadroda: Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış gibi birbirinden başarılı isimlerin yer alacağı dizinin Ege kıyılarında yapılan çekimleri başladı ve hızla devam ediyor. Sekiz bölümden oluşacak olan dizi, Bir denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini konu alıyor.

21-02/16/bir-denizalti-hikayesi.png

Aksiyon macera türündeki hikayenin görselleri de oyuncuların hayranlarında heyecan yaratmaya yetti.

21-02/16/kivanc.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin