Feyza Sevil Güngör Savaşçı dizisine geri döndü!

Savaşçı dizisinin sevilen ismi kadroya dönüyor.

Merve Mutlu
02 Şubat 2021 - 11:59
Gündem

Fox ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı, Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla "Bordo Bereliler"e mensup bir timin hikayesini anlatan senaryosu ve sevilen oyuncuları ile yoluna devam ediyor. 5. sezonu yakında başlayacak olan dizinin kadrosunda hareketlilik devam ediyor.

21-02/02/savasci.jpg

Oyuncu kadrosunda: Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam,  Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Güneş Zavrak, Alp Öyken, Zerrin Sümer gibi isimlerin yer aldığı diziye yeni sezonda Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Ediz Hun ve Serenay Aktaş da katıldı.

Feyza Sevil Güngör Savaşçı dizisine geri döndü!

21-02/02/feyza-sevil.png

Berk Oktay'ın kadrodan ayrılmasının ardından bir ayrılık haberi de Feyza Sevil Güngör'den gelmişti. Seçil Buket Akıncı Savaşçı dizisindeki Ayça rolünü bırakınca Feyza Sevil rolüne geri döndü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin