Merve Mutlu
02 Şubat 2021 - 12:17
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat'ın üstlendiği, başarılı oyuncu Yurdaer Okur'un da eşlik ettiği Kefaret dizisi yayın hayatına devam ederken, kadroya yeni bir isim daha dahil oldu.

21-02/02/kefaret.jpg

Hazırlıkları 25 Film tarafından yürütülen, Mesude Erarslan'ın yönettiği, Mahinur Ergun'un ise kaleme aldığı dizi, Ayşe Tunaboylu, Hakan Yufkacıgil ve Yusuf Atala'yı kadrosuna dahil etmişti. Diziye bir yeni isim daha katılıyor.

Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın annesi Süreyya'yı canlandıran Cemre Melis Çınar, Kefaret dizisinde!

21-02/02/melis-cinar-kefaret.jpg

tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde izleyicileri gözyaşlarına boğan Alya'nın hikayesi anlatılırken, geçmişe dönüş sahnelerinde Alya'nın annesi Süreyya karakterini canlandıran Cemre Melis Çınar'ın performansı büyük beğeni toplamıştı. Çınar, 12. bölümden itibaren Kefaret dizisinin kadrosunda olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin