Kerem Arslanoğlu, Hay Sultan'ın başrol oyuncuları arasında!

Hay Sultan dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Merve Mutlu
02 Şubat 2021 - 11:43
Gündem

Usta oyuncu Çetin Tekindor'un başrolünde oynayacağı Hay Sultan dizisi, pandemi döneminin başlaması ve 74 yaşındaki oyuncunun yasağa takılması nedeniyle setlere ara verilmesi sonucunda ertelenmişti. Çekimlerine başlanması planlanan dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

21-02/02/hay.png

Emre Konuk'un yapımcılığını üstlendiği ve TRT ekranlarında yayınlanacak olan Hay Sultan dizisinin çekimlerine salgın nedeniyle ara verilmişti. Tekindor'un başrolde olduğu dizide yeni çekim tarihi oyuncuya göre ayarlandı ve virüs salgını riskinin daha da azalması için beklenmesine karar verilmişti. Abdülkadir Geylani'nin hayat hikayesini konu alan dizinin yönetmenliğini Sedat İnci, senaryosunu da İsa Yıldız üstlenmiş, 60'şar dakikalık 30 bölümden oluşacak olan dizi için Kerem Arslanoğlu, Cemal Toktaş, Gülper Özdemir, Kevork Malikyan, Olcay Kavuzlu ve Sera Tokdemir gibi başarılı isimlerle anlaşılmıştı.

Kerem Arslanoğlu, Hay Sultan'ın başrol oyuncuları arasında!

21-02/02/kerem.jpg

Pandemi nedeniyle ertelenen dizinin kadrosundaki bazı isimler diziden ayrılıp başka projelerle anlaşırken Hay Sultan'ın yenilenen kadrosuna başrollerden biri olarak Kerem Arslanoğlu dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin