The Bold Type 5. sezon diğer sezonlardan farklı olacak!

Kat, Sutton ve Jane geri dönüyor! The Bold Type 5. ve final sezonuyla dönüyor! Yeni sezon detayları...

Kat, Sutton ve Jane geri dönüyor!

THE BOLD TYPE FİNAL SEZONUYLA DÖNÜYOR!

Freeform'un dört sezonu deviren dizisi "The Bold Type" için 5. sezon onayı çıktı! Sezonun aynı zamanda final sezonu olacağı da duyuruldu.

THE BOLD TYPE'IN FİNAL SEZONU MİNİ SEZON OLACAK!

Bir detay da final sezonunun mini bir sezon niteliğinde olacağı. Sezon 6 bölümden oluşacak. The Bold Type'ın ilk üç sezonu 10, dördüncü sezonu ise 16 bölümden oluşmakta.

21-02/02/the-bold-type-5-sezon.jpg

Hikayesi; New York'u fethetmek için birlikte yola çıkan, kariyerlerinin peşinde koşan üç kadının yaşadıklarına odaklanan dizide Scarlet Dergisi'nde çalışan üç kadının hırs ve tutkularını dengeleme, hayatın gerçeklerini yürütebilme, aşkı bulma çabaları ve birlikte cinselliklerini, kimliklerini, aşkı ve modayı keşfetmelerine tanıklık ediyoruz.

Aisha Dee (Kat), Meghann Fahy (Sutton) ve Katie Stevens (Jane) üçlüsünün başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda bu isimlere Sam Page (Richard Hunter), Matt Ward (Alex Crawford), Melora Hardin (Jacqueline Carlyle), Stephen Conrad Moore (Oliver Grayson) ve Nikohl Boosheri (Adena El-Amin) eşlik etmekte.

21-02/02/the-bold-type-izle.jpg

Universal Television yapımcılığındaki The Bold Type'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Sarah Watson, David Bernad, Joanna Coles, Ruben Fleischer, Holly Whidden, Amanda Lasher, Victor Nelli Jr.'dan oluşuyor.

"The Bold Type" (Hulu) 5. Sezon Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin