Hulu dizisi Shrill'in final zamanı belli oldu!

Üçüncü sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Hulu dizisi "Shrill"in ne zaman sona ereceği belli oldu! Detaylar...

Yaklaşık bir yıl kadar önce 3. sezon onayını aldığını öğrendiğimiz Hulu dizisi "Shrill"in ne zaman sona ereceği de belli oldu!

SHRILL 3. SEZONUYLA VEDA EDİYOR!

Aidy Bryant'ın başrolünde yer aldığı Shrill'in 3. sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı duyuruldu. İzleyiciler Annie Easton ve çevresindekilerinin maceralarını son bir sezon daha izleyecekler.

Lindy West'in 2016 yılında yayımlanan çok satan anı kitabı "Shrill: Notes from a Loud Woman"dan esinlenerek ekrana uyarlanan dizinin ikinci sezon bölümleri 24 Ocak 2020'de izleyiciyle buluşmuş, üçüncü sezon onayı ise Mart 2020'de duyurulmuştu.

SHRILL FİNAL SEZONU NE ZAMAN?

Eleştirmenlerden olumlu notlar alan yapımın final sezonu bölümlerinin önümüzdeki ilkbahar döneminde izleyiciye sunulması bekleniyor. Ancak şimdilik Hulu cephesinden kesin bir tarih duyurusu gelmiş değil.

Dizinin 3. sezon çekimleri geçtiğimiz ay tamamlanmış ve Bryant bu gelişmeyi Instagram hesabından duyurmuştu.

21-02/02/shrill-instagram.jpg

Bryant, final sezonu duyurusu hakkında yaptığı açıklamada Shrill'in yaşamının en yaratıcı ve tatmin edici deneyimlerinden biri olduğunu vurgularken şunları dile getirdi:

"Yaklaşmakta olan üçüncü ve final sezonuyla inanılmaz derecede gurur duyuyoruz ve bu hikaye ile bağ kuran tüm izleyicilerimize minnettarız. SNL'deki çalışmalarıma devam ederken Shrill'i yaratmak için yazarlar, oyuncular ve ekiple bu kadar yakın çalışmaktan büyük onur duyuyorum. Asla unutamayacağım zamanlar... Portland'daki ekibime sonsuz sevgim var, bir yandan NY'a geri dönüp SNL'deki diğer çalışma arkadaşlarıma yeniden katılacağım için de heyecanlıyım."

Aidy Bryant'ın başrolde olmasının yanında ortak yazarlık da yaptığı Shrill'in oyuncu kadrosunda Lolly Adefope (Miracle Workers), Luka Jones (People of Earth), Ian Owens (The Second City's Unelectable You), John Cameron Mitchell (Hedwig and the Angry Inch) ve Patti Harrison (Search Party) gibi isimler yer alıyor.

21-02/02/shrill-final-sezonu-1612217528.jpg

Warner Bros Television, Broadway Video ve Brownstone Productions ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Ali Rushfield, Bryant, Lindy West, Rob Klein, Elizabeth Banks, Max Handelman, Lorne Michaels ve Andrew Singer'dan oluşuyor.

"Shrill" (Hulu) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin