Shrill 3. sezon olacak mı? Hulu kararını duyurdu!

Dijital yayın platformu Hulu'nun komedi dizisi Shrill'in geleceği belli oldu! Sekiz bölümlük üçüncü sezon yolda! Detaylar...

Hulu eleştirmenlerce beğenilen komedi dizisi "Shrill" ile bir sezon daha devam dedi!

SHRILL 3. SEZON DETAYLARI!

İkinci sezon bölümlerinin yaklaşık iki ay kadar önce yayınlanmasının ardından online yayın platformu Hulu diziye resmi 3. sezon onayını verdi.

İlk sezonu altı, ikinci sezonu sekiz bölümden oluşan yapımın 3. sezonu sekiz bölümden oluşacak.

20-04/01/shrill-3-sezon-onayi.png

SHRILL KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Hikayesi; Lindy West'in 2016 yılında yayımlanan çok satan anı kitabı "Shrill: Notes from a Loud Woman"a dayanan Shrill'de dış görünümünü değil ama hayatını değiştirmek isteyen şişman bir genç kadın Annie'nin yaşadıklarını izliyoruz.

Kötü erkek arkadaşlar, mükemmelliyetçi bir patron ve dengesiz ebeveynler... Böyle bir çevrede gazetecilik yapmaya çalışan Annie yakın zamanda kapasitesini keşfetmeye başlıyor.

Aidy Bryant'ın (The Big Sick, Unbreakable Kimmy Schmidt, Girls) başrolde olmasının yanında ortak yazarlık da yaptığı Shrill'in oyuncu kadrosunda Lolly Adefope (Miracle Workers), Luka Jones (People of Earth), Ian Owens (The Second City's Unelectable You), John Cameron Mitchell (Hedwig and the Angry Inch) ve Patti Harrison (Search Party) gibi isimler de yer alıyor.

20-04/01/shrill-dizisi.jpg

Saturday Night Live efsanesini yaratan Lorne Michaels'ın Broadway Video'su (Portlandia), Elizabeth Banks & Max Handelman'ın Brownstone Productions'ı ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Lorne Michaels, Elizabeth Banks, Bryant, Ali Rushfield, West, Max Handelman ve Andrew Singer'dan oluşuyor.

"Shrill" (Hulu) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin