Fox'tan yeni bir animasyon komedisi yolda: Ocean Village

Daniel Cardenas Katz'ın arkasında olduğu Ocean Village isimli animasyon dizisi Fox kanalı için geliştiriliyor! Ocean Village nasıl bir dizi?

Fox Entertainment yeni animasyon dizi projeleri hazırlamaya devam ediyor.

Kanal, Daniel Cardenas Katz'ın (Deep Space 69) yaratıcısı olduğu "Ocean Village"ın geliştirme çalışmalarına başlandığını duyurdu.

OCEAN VILLAGE NASIL BİR DİZİ?

Katz ve Tim Saccardo (American Dad!, Community) ikilisinin arkasında olduğu dizinin hikayesine bakacak olursak;

Ocean Village dizisinin merkezinde Diaz ailesi bulunuyor. Aile, dizinin yaratıcısı Katz'ın büyüdüğü ve ilk iguana saldırısını yaşadığı Florida adasında bulunan güneşin kavurduğu tropikal bir köyde yaşamaktadır.

Yarı göçmen ve çok kültürlü bir aile olan Diaz'lar rakun çeteleri, plaj serserileri, huysuz emekliler ve kedi büyüklüğündeki sivrisinekler olmasaydı cennet gibi bir yerde yaşıyor olacaklardı!

20-09/16/ocean-village-1600215801.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Katz ile birlikte Blue Ant Media'nın animasyon stüdyosu Look Mom! Productions'ın genel müdürü Josh Bowen, Dan Lubetkin (The Healing Powers of Dude, Workaholics) ve Nick Weidenfeld (Children's Hospital, The Boondocks) projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

Animasyon bilim-kurgu komedisi DeepSpace 69'ın yaratıcı ve yönetmeni olan Katz'ın diğer işleri arasında Comedy Central'ın TripTank'ı ve animasyon skeç komedi türündeki Like, Share, Die isimli yapım bulunuyor. Şu sıralar American Dad!'in yazar kadrosunda yer almaya devam eden isim ayrıca Community ve Vice Principals dizilerinin ekibinde de yer aldı.

İlk etapta Blue Ant Studios tarafından dijital yayın platformu Hulu için geliştirilmeye başlayan Ocean Village böylelikle yoluna Fox çatısı altında devam edecek.

20-09/16/familyguysimpsons.jpg

FOX'UN ANİMASYON DİZİLERİNİN SAYISI ARTIYOR!

Animasyon türündeki yapımlarını genişletme planındaki Fox kanalı hâlihazırda The Simpsons, Family Guy, Bob's Burgers, Bless the Harts ve Duncanville gibi animasyon dizilerine ev sahipliği yapıyor. The Great North, Housebroken ve Dan Harmon'ın yeni projesi bu halkaya dahil olmaya hazırlanan diğer yapımlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin