Sinema tarihi efsanesi The Godfather (Baba) ile ilgili bir dizi yolda!

Sinema tarihinin en iyileri listesinden düşmeyen The Godfather ile ilgili hiç bilinmeyenler bu dizi ile ortaya çıkacak! Yeni dizi The Offer hakkında ilk detaylar...

ViacomCBS'in dijital yayın platformu CBS All Access'in artık "Paramount+" ismiyle yola devam edeceğinin açıklanması ile birlikte platform için geliştirilen bazı diziler hakkında bilgi verildi.

Bu projelerden birisi de sinema tarihine damga vuran "The Godfather (Baba)" temalı limitli bir dizi.

"THE OFFER" THE GODFATHER'IN PERDE ARKASINI YANSITACAK!

"The Offer" ismiyle lanse edilen dizinin konusu; Oscar ödüllü yapımcı Al Ruddy'nin (Albert S. Ruddy), The Godfather'ın yapım aşaması sürecinde hiç açıklamadığı, bilinmeyen deneyimlerine dayanıyor.

İzleyiciler, The Godfather ile ilgili hiç bilinmeyenleri Ruddy'nin perspektifinden görecekler.

20-09/15/the-godfather-paramount.jpg

Ruddy; yönetmen Francis Ford Coppola, Bob Evans ve filmin uyarlandığı romanın yazarı Mario Puzo ile birlikte The Godfather'ın ortaya çıkışını sağlayan kilit isimlerden birisiydi.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Paramount Television Studios yapımcılığında hazırlanan dizinin senarist ve yürütücü yapımcılığını Michael Tolkin üstleniyor.

Tolkin; Showtime'ın gerçek hikayeye dayalı hapishaneden kaçış öyküsünü yansıtan mini dizisi Escape at Dannemora'nın ortak yaratıcısı olmasının yanında Robert Altman'ın The Player filminin yazar ekibinde yer alıyor.

20-09/15/paramount-plus.jpg

10 bölümden oluşacak dizinin yürütücü yapımcı ve yazar kadrosunda Ruddy'e Hatfields & McCoys yapımcısı Leslie Greif de eşlik ediyor.

The Godfather; en iyi film, en iyi erkek oyuncu (Marlon Brando) ve en iyi uyarlama senaryo (Francis Ford Coppola, Mario Puzo) dallarında Oscar kazanmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin