Masumlar Apartmanı İnci (Farah Zeynep Abdullah) kimdir? Yaşı, dizileri..

TRT'nin yeni dizisi Masumlar Apartmanı başlıyor. Masumlar Apartmanı oyuncuları ve karakterleri de merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
15 Eylül 2020 - 17:30
Gündem

TRT1 ekranlarının OGM Pictures imzası taşıyan yeni dizisi Masumlar Apartmanı bir süredir merakla bekleniyordu. Kadrosunda başarılı isimleri bir araya getiren ve hikayesi ile de dikkatleri üzerine çekmeye başlayan dizinin karakterlerini sizler için derledik. Masumlar Apartmanı İnci kimdir? sorusunu tüm detaylarıyla açıklıyoruz.

Masumlar Apartmanı İnci kimdir?

20-09/15/farah.jpg

İnci kendi halinde genç ve güzel bir kadındır. Han'ın aşık olduğu İnci de ona karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Yolu ise Han'ın oturduğu apartmana düşünce ortalık karışmaya başlar.

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini Farah Zeynep Abdullah canlandırmaktadır.

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

20-09/15/farah-z.png

Iraklı Türkmen kökenli baba ve bir Türk annenin kızı olarak 17 Ağustos 1989'da İstanbul'da doğdu. Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde okumuştur. Ancak daha sonra kaydını aldırarak İngiltere'de lise öğrenimini tamamlamıştır. Oyunculuk kariyeri için üniversite kaydını dondurmuştur.Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltere'ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin