Masumlar Apartmanı Han (Birkan Sokullu) kimdir? Yaşı, dizileri..

TRT'nin yeni dizisi Masumlar Apartmanı başlıyor. Masumlar Apartmanı oyuncuları ve karakterleri de merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
15 Eylül 2020 - 17:23
Gündem

TRT1 ekranlarının OGM Pictures imzası taşıyan yeni dizisi Masumlar Apartmanı bir süredir merakla bekleniyordu. Kadrosunda başarılı isimleri bir araya getiren ve hikayesi ile de dikkatleri üzerine çekmeye başlayan dizinin karakterlerini sizler için derledik. Masumlar Apartmanı Han kimdir? sorusunu tüm detaylarıyla açıklıyoruz.

Masumlar Apartmanı Han kimdir?

20-09/15/han.png

Han hasta babası ve kardeşlerinin sorumluluğunu alan tek kişidir. Takıntılı kişiler olan Gülben ve Safiye'nin dış dünyayla tek bağlantılarıdır. Kardeşlerinden çok farklı olan Han, onlara bakmak zorundadır ve bu yüzden aşk hayatını geri plana atmıştır.Han’ın karşısına çıkan İnci ise bir anda Han’a aşkı hissettirir ve Han İnci’ye aşık olur. Han’ın aşık olması Derenoğlu ailesinin sonu demektir

Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterini Birkan Sokullu canlandırmaktadır.

Birkan Sokullu kimdir?

20-09/15/birkan-sokullu.jpg

6 Ekim 1985 doğumlu oyuncunun 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi var. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 5 yıl önce Öner Evez ile tanıştıktan sonra profesyonel olarak modellik ve fotomodellik yapmaya başladı. Ayrıca 2003 yılında, 'Best Model Of Turkey'de 3.lük derecesi var, kariyerini oyunculuk üzerine kurmayı hedefliyor ve Dolunay Soysert'ten oyunculuk üzerine dersler alıyor. Birçok başarılı projede yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin