Masumlar Apartmanı Gülben (Merve Dizdar) kimdir? Yaşı, dizileri..

TRT'nin yeni dizisi Masumlar Apartmanı başlıyor. Masumlar Apartmanı oyuncuları ve karakterleri de merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
15 Eylül 2020 - 16:49
Gündem

TRT1 ekranlarının OGM Pictures imzası taşıyan yeni dizisi Masumlar Apartmanı bir süredir merakla bekleniyordu. Kadrosunda başarılı isimleri bir araya getiren ve hikayesi ile de dikkatleri üzerine çekmeye başlayan dizinin karakterlerini sizler için derledik. Masumlar Apartmanı Gülben kimdir? sorusunu tüm detaylarıyla açıklıyoruz.

Masumlar Apartmanı Gülben kimdir?

20-09/15/gulben.png

Han ve Safiye'nin kardeşi olan Gülben, ablası Safiye gibi türlü takıntılara sahiptir. Psikolojik durumu nedeniyle yaşına rağmen altına kaçırma huyu olan Gülben bu nedenle ablası tarafından sıkça rencide edilir. Dış dünyaya tamamen kapalıdır ve dışarıyla tek bağı abisi Han'dır.

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini Merve Dizdar canlandırmaktadır.

Merve Dizdar kimdir?

20-09/15/merve-dizdar.jpg

Merve Dizdar, 1986 yılında İzmir’de doğmuştur.
Eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında rol aldığı Kavak Yelleri dizisi ile yaşamış; Arkadaşlar İyidir, Kertenkele, Beş Kardeş ve Doksanlar dizilerinde rol almıştır.
Show Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun paylaştığı Yüz Yüze dizisinin kadrosunda yer almakta veYeşim karakterini canlandırmaktadır.
Merve Dizdar; Organik Aşk Hikayeleri, Yok Artık 2, Körfez, Mandıra Filozofu ve Bir Ses Böler Geceyi filmlerinde rol alarak sinema dünyasına da adım atmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin