Masumlar Apartmanı Safiye (Ezgi Mola) kimdir? Yaşı, dizileri..

TRT'nin yeni dizisi Masumlar Apartmanı başlıyor. Masumlar Apartmanı oyuncuları ve karakterleri de merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
15 Eylül 2020 - 16:30
Gündem

TRT1 ekranlarının OGM Pictures imzası taşıyan yeni dizisi Masumlar Apartmanı bir süredir merakla bekleniyordu. Kadrosunda başarılı isimleri bir araya getiren ve hikayesi ile de dikkatleri üzerine çekmeye başlayan dizinin karakterlerini sizler için derledik. Masumlar Apartmanı Safiye kimdir? sorusunu tüm detaylarıyla açıklıyoruz.

Masumlar Apartmanı Safiye kimdir?

20-09/15/safiye.png

Gülben ve Han'ın kardeşi olan Safiye, çok büyük takıntıları olan ve evden çıkamayan sert bir kadındır. Gerçek hayatla tek bağlantısı kardeşi Han'dır. Evin tüm işleri ile ilgilenen Safiye, Han'ın aşık olması ile işlerin iyice çığrından çıkmasının da başını çeker.

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini Ezgi Mola canlandırmaktadır.

Ezgi Mola kimdir?

20-09/15/ezgi-mola.jpg

29 Mart 1983 doğumlu oyuncu Hasan Ali Yücel İlkokulu'na, Turhan ve Mediha Tansel İlkokulu'na, Kadir Rezan Has Ortaokulu'na, Halit Armay Lisesi'ne gitti. 2000 yılında Akademi İstanbul da okudu ardından lise yıllarında kurslarına gittiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kazandı ve çok keyif aldığı 4 yılı bölüm birincisi olarak bitirdi.

Aydoğan Temel ile tanıştı.. 2 sene tiyatro eğitimi aldı ve Aydoğan'ın adında ve önderliğinde bir kaç arkadaşı daha tiyatro kurdular ve Çürük Elma adında bir gençlik oyununda oynadı.

Lise ikinci sınıfa giderken Kartal Tibet'in yönettiği ilk dizisi Karate Can ile ilk TV dizisi deneyimini kazandı. Ardından 2002 senesinde Eti Form reklamlarında oynadı.Yine 2002 senesinde başrollerini Şevket Altuğ ve Metin Şentürk'ün paylaştığı Türkan Derya'nın yönetmenliğini yaptığı Unutma Beni adlı dizide oynadı.2003 senesinde Aydın Bulut'un yönettiği Sultan Makamı dizisinde oynadı. 2004 yazında Sadullah Şentürk'ün yönettiği Görünmez Adam adlı dizide oynadı.

2004 senesinde BKM ile tanışmasına vesile olan önce Haluk Bener daha sonra Bora Tekay'ın yönettiği Sevinçli Haller adlı sit-com'da oynadı.2005 yazında yine BKM'nin yaptığı Aydın Bulut'un yönettiği Hızlı Adımlar adlı TV filminde yer aldı. 2005 senesinin Kasım ayında BKM daha önceki tanışıklık ile BKM Atölye'ye Ezgi'yi de çağırdılar.

2005 senesinde Türkan Derya'nın yönettiği TMC'nin yaptığı Hırsız Polis dizisinde yer aldı,Uğur Yücel ile bu dizide tanıştı-ki hedeflerinden biriydi bu. Birçok dizi ve filmde başarıyla rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin