Masumlar Apartmanı başlıyor! Konusu nedir?

TRT'nin yeni dizisi Masumlar Apartmanı'nın konusu nedir?

Merve Mutlu
15 Eylül 2020 - 16:14
Gündem

15 Eylül Salı 20.00’de Trt 1 ekranlarında izleyicisi karşısında olacak olan Masumlar Apartmanı adlı dizinin hazırlıkları tamamlandı. OGM Medya tarafından hazırlanan dizi başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiriyor.

20-09/15/masumlar-apartmani.png

Daha önce de kitapları dizilere uyarlanan başarılı ve ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanarak hazırlanan ve başrollerinde Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola'yı bir araya getiren dizi için geri sayım nihayet başladı. Bu akşam ekran macerasına başlayacak olan Masumlar Apartmanı'nın konusu ise merak uyandırıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir?

20-09/15/masumlar.png

Safiye (Ezgi Mola) , Gülben (Merve Dizdar) ve Han (Birkan Sokullu) hasta babaları ile birlikte yaşayan üç kardeştir. Safiye ve Gülben takıntılarından dolayı bir türlü gerçek hayatın içine karışamamış olsa da Han kardeşlerinden çok farklıdır. Aileyi dünyaya bağlayan Han’dır. Han hasta babası ve kız kardeşleri için çalışmak ve onlara bakmak zorundadır. Han ailesi için çabalarken aşk hayatını geri planda kalmıştır. Han’ın karşısına çıkan İnci (Farah Zeynep Abdullah) ise bir anda Han’a aşkı hissettirir ve Han İnci’ye aşık olur. Han’ın aşık olması Derenoğlu ailesinin sonu demektir. İnci’nin de aileye girmesi ile işler çığırından çıkacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin