"Şahmeran" kod adlı dizinin kadrosuna Demet Akbağ da katıldı!

Yeni dizi projesinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
15 Eylül 2020 - 16:11
Gündem

En son, erken final yaparak ekranlara veda eden Vurgun dizisinde başrol oynayan başarılı ve güzel oyuncu Deniz Çakır'ın, yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlandığını ve seçimini İrfan Şahin'in patronu olduğu 1441 Productions'ın hazırladığı Şahmeran dizisinden yana kullandığı bilgisini daha önce sizlerle paylaşmıştık.

20-09/15/dneiz-cakir.png

Erkan Birgören'in senaryosunu kaleme alacağı, ödüllü kadın yönetmen Hilal Saral'ın da yönetmen koltuğuna oturması üzere görüşüldüğü yeni dizi Şahmeran'ın çalışmaları devam ederken, kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Hangi kanalda yer alacağı ve kadrosunda kimlerin olacağı şimdilik belirsizliğini koruyan projenin açıklanan diğer bir başrolü de birbirinden başarılı projelerde yer alan ve en son Menajerimi Ara dizisine konuk olan Demet Akbağ oldu. 

20-09/15/dmeet-akbag.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin