Korona olan Türkiye eski güzeli Şevval Şahin doğum günü partisi düzenleyerek tepki çekti!

Türkiye eski güzeli Şevval Şahin, tepki çeken açıklamalar yaptı.

Merve Mutlu
15 Eylül 2020 - 12:22
Gündem

Türkiye eski güzeli Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın düzenlediği doğum günü partisinde korona virüsü skandalı yaşanmış ve her ikisinin de test sonucu pozitif çıkmıştı. Bu partide pek çok kişide virüs çıkması Şahin'i korkutmaya yetmedi.

20-09/15/evval-sahin.png

Türkiye eski güzeli Şevval Şahin, 21. yaş gününü kutlamak amacıyla yine evinde parti verdi. Koronavirüs vakaları hızla artarken Şevval Şahin savunmasıyla da pes dedirtti. Magazin Hattı kamerasına konuşan Şahin "Abartıldığı kadar vâka yok yani... Toplam çevremizde 10 kişi pozitif çıktı. Şu an herkes negatif... Benim iki testim de negatif çıktı. Son partim küçük bir kutlamaydı. Sosyal mesafeye dikkat edildi. Korkudan maske takan arkadaşlarım oldu" diye konuştu. Sevgilisinin aracıyla uzaklaşan Şahin "Virüsü sevgilimin partilerden kaptığını ispatlayamayız. Şu an hepimizin sağlığı yerinde... Doğum günümü açık alanda yaptım" sözleriyle de herkesi şaşırttı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin