Fox'un yeni X-Men dizisinin yönetmeni belli oldu!

20th Century Fox Television ve Marvel Television ortak yapımcılığında Burn Notice yaratıcısı Matt Nix tarafından hazırlanacak pilot bölümün yönetmen koltuğunda oturacak isim belli oldu.


26 Ocak 2017 - 09:00
Gündem

Fox'un geçtiğimiz gün pilot bölüm siparişini verdiği X-Men dizisiyle ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor.

YÖNETMEN TANIDIK BİR İSİM!

20th Century Fox Television ve Marvel Television ortak yapımcılığında Burn Notice yaratıcısı Matt Nix tarafından hazırlanacak pilot bölümün yönetmen koltuğunda oturacak isim de belli oldu.

X-Men evreninin uzun metrajlı filmlerinin yönetmeni Bryan Singer bu projede de yer alacak ve pilot bölümü yöneten isim olacak. Projenin hali hazırda yürütücü yapımcı kadrosunda bulunan ismin bu konudaki görüşmeleri biraz uzun sürmüş olsa da pilot bölümün yönetmen koltuğuna oturacak olması beklenen bir gelişmeydi.

Çocuklarının mutant güçlerine sahip olduğunu keşfeden sıradan bir ailenin kendilerine düşmanca yaklaşan hükümetten kaçmak zorunda kalıp diğer mutantlar ile iletişim halinde olacakları bir yer altı ağına katılması ve hayatta kalma mücadelesine başlamasını anlatacak dizide Matt Nix, projenin yürütücü yapımcılığını Jeph Loeb, Bryan Singer, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg ve Jim Chory ile birlikte üstleniyor.

X-MEN EVRENİNİN HEP İÇİNDEYDİ

2000 yılının gişe rekortmeni filmi X-Men ve 2003 yılındaki devam filmi X2: X-Men filmlerinin yönetmeni olan Bryan Singer, 2014 yılındaki X-Men: Days of Future Past filmiyle X-Men evrenine geri dönmüştü.

Son olarak Jennifer Lawrence, James McAvoy ve Michael Fassbender'ın rol aldığı 2016 yapımı X-Men: Apocalypse Singer'in yönetmenliğini üstlenen isim, şu sıralar 20th Century Fox'un 20,000 Leagues Under the Sea'nin yeniden çevrim filmiyle meşgul.

TELEVİZYON DİZİLERİNE YABANCI DEĞİL!

Televizyon dünyasında FX'in X-Men temalı Marvel dizisi Legion'da Shuler Donner ve Kinberg ile yürütücü yapımcılık yapan Singer, ekranların efsane dizilerinden House M.D.'nin de pilot bölümünü yönetmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin