FX dizilerinin 2019 sonbahar dönüş tarihleri belli oldu! Sevilen diziler ne zaman geri dönüyor?

FX'in yeni sezonları merakla beklenen dizileri ne zaman geri dönüyor? American Horror Story, Mayans M.C., Mr. Inbetween ve It's Always Sunny in Philadelphia'nın yeni sezonları ne zaman başlıyor? İşte tam liste...

Amerikan kablolu televizyon kanallarından FX yeni yayın sezonunda sonbahar döneminde geri dönecek dizilerinin dönüş tarihlerini duyurdu.

FX'in duyurusunu yaptığı tüm diziler önümüzdeki Eylül ayı içinde ekranlara geri dönüş yapmış olacaklar.

FX SONBAHAR DİZİLERİNİN YENİ SEZON BAŞLANGIÇ TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Sons of Anarchy spinoff'u Mayans MC, Mr. Inbetween, American Horror Story antoloji dizisinin 9. sezonu olan American Horror Story: 1984 ve 14. sezonuna girecek uzun soluklu komedi It's Always Sunny in Philadelphia listede kendilerine yer bulan diziler.

İşte FX'in sonbaharda geri dönecek dizileri ve dönüş tarihleri:

03 Eylül 2019 Salı

Mayans M.C. 2. sezon: Kurt Sutter ve Elgin James'in arkasında olduğu, kült dizi Sons of Anarchy'nin uzantısı dizisi niteliğindeki yapımın oyuncu kadrosunda JD Pardo, Clayton Cardenas, Edward James Olmos, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Antonio Jaramillo, Raoul Max Trujillo, Richard Cabral ve Danny Pino gibi isimler yer alıyor.

12 Eylül 2019 Perşembe

Mr Inbetween 2. sezon: Scott Ryan ve Nash Edgerton'ın arkasında olduğu Avustralya yapımı dizi yeni sezonunda Salı gününden Perşembe gününe geçiş yapıyor.

18 Eylül 2019 Çarşamba

American Horror Story 9. sezon: Ryan Murphy ve Brad Falhuck ikilisinin arkasında olduğu antoloji dizisinin yeni sezonu American Horror Story: 1984, geçtiğimiz günlerde 1980'li yılların slasher film furyasını andıran bir teaser video ile tanıtılmıştı. Emma Roberts yeni sezonda kadroda olacak dizinin eski yüzlerinden.

25 Eylül 2019 Çarşamba

It's Always Sunny in Philadelphia 14. sezon: Rob McElhenney ve Glenn Howerton ikilisince geliştirilen ve FX'in ilk hit komedisi olan uzun soluklu dizinin oyuncu kadrosunda McElhenney, Howerton, Charlie Day, Kaitlin Olson ve Danny DeVito bulunuyor.

"American Horror Story: 1984" (FX) teaser video:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin