Gain 500T Kayıp Otobüs Yayın Tarihi Açıklandı

Gain'in 500T Kayıp Otobüs yapımı için yayın tarihi açıklandı. 500T Kayıp Otobüs ne zaman yayınlanacak? Konusu ne olacak? İşte ilk fragman.

Gain, yeni sezonda oldukça iddialı gibi gözüküyor. Platformun çok güvendiği işlerin 2.sezonları geliyor. Bir yandan da yine iddialı komedi yapımları görmeye hazırlanıyoruz. İşte 500T Kayıp Otobüs de bu yapımlardan biri olacak.

Gerçek ile hayalciliği bir araya getiren iddialı komedi yapımlarından biri olan 500T Kayıp Otobüs için yayın tarihi de açıklanmış durumda. Komediye farklı bir yaklaşım olarak göreceğimiz yapımın yayın tarihinden ve konusundan söz edelim.

500T Kayıp Otobüs Konusu ve Yayın Tarihi

Aslında adından da anlayabileceğiniz gibi İstanbul’un en uzun hatlı belediye otobüsünden söz ediyoruz. Her gün 240 dakikalık bir sefer süresi olan otobüs Tuzla ile Cevizlibağ arasında giderken, trafikten kaçmak için ara sokaklara giriyor.

İşte ne olursa bundan sonra oluyor. Haluk K.’nin sürücü koltuğunda olduğu otobüs yolcularıyla beraber birden ortadan kayboluyor. Trafikten kurtulmak için girdiği ara sokaklarda kaybolan otobüs nereye gitti bilen yok.

Gerçek ile hayalciliği bir araya getiren bu komedi hikayesinde otobüse ne olduğu bulunmaya çalışılacak. Zaten fragmanı izlediğiniz zaman da nasıl bir yapımdan söz ettiğimizi daha iyi anlayacaksınız.

Farklı bir komedi ürünü olarak karşımıza çıkacak olan 500T Kayıp Otobüs için yayın tarihi ise 11 Kasım olarak gösterildi. Zaten Gain platformunda da birçok içerik için devam sezonları ve birçok yeni içeriğin dediğimiz gibi Kasım ayında gelmesi bekleniyor.

Tüm bu yapımlarla beraber Gain, diğer dijital platformlara karşı da resmen yarışa girmiş durumda. Yavaş yavaş dijital platformlarda da dediğimiz gibi çok iddialı projeler görmeye başladık. Netflix, BluTV gibi devlerin olduğu dijital platformlarda daha neler göreceğiz bakalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin