Haluk Levent'le Yeniden Ne Zaman Yayınlanacak?

Haluk Levent'le Yeniden programı ne zaman başlayacak belli oldu. Canlı olarak yayınlanacak olan programın detayları neler? Nasıl bir program yapılacak?

Sanatçı kimliğinin yanında sosyal sorumluluk projeleriyle de yakından tanıdığımız Haluk Levent, bundan birkaç ay kadar önce yeni bir programa başlayacağını duyurmuştu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuru sonrasında ünlü ismin, yine sosyal sorumluluk odaklı bir programa başlayacağını gördük. Haluk Levent'le Yeniden adıyla başlayacak olan program için ilk tanıtım videoları da yayınlanmıştı.

Programın ne zaman yayınlanacağı konusunda ise beklenen tarih sonunda verildi. Beklendiği gibi programın Kasım ayında başlayacağı gözükecek.

Haluk Levent'le Yeniden, Perşembe Günü Başlıyor

Yeniden bir fragman paylaşılmıyor olsa da fragman revize edildi ve programın ne zaman başlayacağı kesin olarak duyuruldu. Buna göre Haluk Levent'le Yeniden programı Perşembe günü yayınlanacak.

Saat olarak yine dizilerin en yoğun olduğu saat seçilmiş durumda. Akşam saat 20:00’da yayınlanacak olan program, bundan sonra Perşembe günleri yayınlanacak. Gün olarak yapılan seçimin reytinglere nasıl yansıyacağını da göreceğiz.

Haluk Levent'le Yeniden programının formatına gelecek olursak, dediğimiz gibi sosyal sorumluluk projesi odaklı bir program olacak. Tam olarak format nasıl işleyecek belli değil ama zaten bu hafta program yayınlanmış olacak ve işleyişte belli olacak.

Burada önemli bir detayı da vermek gerekiyor. Fragmana bakacak olursak, program bant kaydı olmayacak. Canlı olarak yayınlanacak. Daha önce Star TV’nin canlı programlar denediğini görmüştük.

Bu sefer nasıl bir karşılık alınacağını göreceğiz. Program yayınlandığı zaman daha detaylı olarak bilgi paylaşımı yapacağız. Şu an bildiklerimiz bu kadar. Ayrıca yayınlanan son fragmanı da yine haberimiz içerisine ekliyoruz. Tarihinde gösterildiği fragmanı hemen yukarıda bulabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin