Gecenin Ucunda 1. Bölüm yayınlandı! Reyting sıralamasında kaçıncı oldu?

Gecenin Ucunda ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı! Gecenin Ucunda 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gecenin Ucunda konusu nedir, oyuncuları kimler?

Volkan Usta
06 Ekim 2022 - 10:15
Kültür Sanat

TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım'ın ortak yapımcı olarak yer aldığı, sezonun iddialı yapımlarından biri olan Gecenin Ucunda dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı.

Gecenin Ucunda 1.Bölümde Neler Yaşandı?

Kurumsal iş hayatında şahit olduğu haksızlıklar, insan kaynakları uzmanı Macide'yi bir çıkış yolu aramaya iter. Macide, kurtuluşunun ancak başkalarına yardım ederek olacağını anlayarak, küçükken babasından el aldığı şifacılık yoluna girmeye karar verir. Daha sonra işinden istifa edip Ankara'dan ayrılarak eğitim almak üzere İstanbul'un yolunu tutar.

22-10/06/xzx.jpg

Yolda ilaç devi Işık Ailesi'nden Ahmet Işık'la tanışır. Ahmet, Macide'ye ilk görüşte aşık olur. Şifa verdikçe şifa bulacağına inanan Macide'nin yolu, geçmişten gelen yaralar ve sırlarla örülü Işık Ailesi ile o dünyanın lideri Ahmet'in ağabeyi Kazım Işık ile bir daha ayrılmamak üzere kesişir.

Gecenin Ucunda oyuncuları kimlerdir?

Yönetmenliğini Barış Erçetin üstlendiği, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür’a ait ‘Gecenin Ucunda’nın oyuncu kadrosunda ise Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal yer alıyor.

22-10/06/ahhah.jpg

Göz alıcı mekanları, güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici öyküsü ve masalsı aşk hikayesiyle ‘Gecenin Ucunda’ Çarşamba akşamları 20:00'de Star’da…

Gecenin Ucunda'nın Macide'si Neslihan Atagül Doğulu kimdir?

20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da doğdu. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir.2005 yılında reklam filmi oyunculuğu yapmaya başladı. 2006-2010 yılları arasında Yaprak Dökümü dizisinde Deniz karakterini canlandırdı. Aynı yıl İlk Aşk adlı uzun metrajlı filmde oynadı ve bu filmdeki rolü ile Altın Koza Film Festivali'nde "Umut Veren Genç Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü.

Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okuyan Atagül, 2011-2013 yılları arasında yayımlanan Hayat Devam Ediyor adlı televizyon dizisinde Şirin Bakırcı rolünü canlandırdı.

Yeşim Ustaoğlu'nun yazıp yönettiği 2012 yapımı Araf filminde Özcan Deniz ile başrol oynadı. Bu filmde canlandırdığı Zehra rolü ile 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri ‘Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’, 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’, 19. Altın Koza Film Festivali ‘Türkân Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü’, 16. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nde Genç Cadı Ödülü'ne Moskova 2Morrow Film Festivali'nde ‘Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü,  Hindistan'daki Pune Festivali'nde "En İyi Performans Ödülü"'ne değer görüldü.

Atagül, 2013-2014 yılları arasında yayımlanan ve Peyami Safa'nın aynı adlı romanından uyarlanan Fatih Harbiye adlı aşk ve drama dizisinde, 2015-2017 yılları arasında yayımlanan Kara Sevda adlı dizilerde rol aldı. Fatih Harbiye'deki rol arkadaşı Kadir Doğulu ile Temmuz 2016'da evlendi.

Oyuncu, Aralık 2019'da yayımlanmaya başlayan Sefirin Kızı adlı dizide Nare karakterini canlandırdı. Sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığıSefirin Kızı dizisindeki performansıyla İzmir Artemis Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Kadın Dizi Oyuncusu" ödülüne,Uluslararası Arap Festivali'nde (DIAFA) “Yılın En İyi Uluslararası Kadın Oyuncusu” ödülüne değer görüldü.

2020 yılında Hadsiz adlı çevrimiçi bir aylık dergi için çıkarmaya başladı.

Gecenin Ucunda 2.Bölüm Fragmanı yayınlandı! 

Gecenin Ucunda 1.bölüm full izle! Gecenin Ucunda 1.bölüm izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin