Show Tv’nin yeni mafya dizisi Aile ertelendi!

AY Yapım’ın Show Tv’de yayınlanacak yeni dizisi Aile neden ertelendi? Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisi oyuncuları kimler? Aile dizisinin konusu ne?

Volkan Usta
06 Ekim 2022 - 00:47
Kültür Sanat

Geçtiğimiz yıllarda İçerde, Çukur ve Üç Kuruş gibi mafya dizileri furyasının neredeyse rakipsiz üreticisi olan AY Yapım yeni bir diziyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyordu.

Yeni sezonda Aile dizisinin senaryosunu, daha önce Kiraz Mevsimi, Söz, Yarım Kalan Aşklar, Maraşlı, İlk ve Son dizileriyle birlikte Disney Plus’ta yayınlanacak ve başrolünde Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı Avcı dizisinin de senaryosunu yazan Hakan Bonomo yazacaktı.

Aile dizisi neden ertelendi?

Başrol oyuncuları konusunda istenilen isimleri bir araya geitiremeyen yapım şirketi bu hafta başı projenin ertelenmesinde karar kıldı. Bu gelişme anlaşma aşamasında olunan isimlere duyuruldu. Ahmet Katıksız’ın çekeceği dizinin ne kadar süreyle ertelendiği bu hafta belli olacak.

Aile dizisinin konusu nedir?

Dizi aynı çiftlikte yaşayan sırlarla dolu, kalabalık  bir aile ve bu ailenin hayatına giren bir psikoloğun sarsıcı hikayesini konu alıyordu.

Aile dizisi oyuncuları kimler olacaktı?

Dizinin kadrosunda olacağı konuşulan oyuncular; Özge Özpirinçci, İbrahim Çelikkol, Uğur Yıldıran, Canan Ergüder, Emel Göksu, Yüsra Geyik, Muharrem Türkseven, Nizam Namidar ve Umutcan Ütebay.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin