Seversin dizisinden final kararı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Seversin sona mı eriyor? Dizi ne zaman final yapacak?

Volkan Usta
06 Ekim 2022 - 10:19
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında yaz döneminde yayın hayatına giren ve yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği 'Seversin' dizisinden hayranlarını üzen haber geldi. Başrollerinde İlayda Alişan ile Burak Yörük'ün yer aldığı Kanal D'nin beğenilen dizilerinden biri olan yapım için erken final kararı verildi.

Seversin'in 19. bölümünde neler yaşandı?

Asya’nın pes etmeyen hamlesi Selin ve Nazlı’yı öfkelendirse de Tolga’yı mutlu etmiştir. Tolga, Asya ile kurallar üzerine pazarlığa tutuşur. Asya her ne kadar toprak işine girişinin Tolga için olmadığını söylese de gerçek öyle değildir. Tolga’nın da bunu fark edince artık harekete geçmeye karar verir. Toprak işinin lansmanında bütün yakınları ve magazin basını önünde Asya’ya evlenme teklif edecektir. Böylece hem çıkan haberlerin önünü alacak hem sevdiği kadını bir kere daha kazanacaktır. Fakat onun masum planı şer ittifakı tarafından bozulur.

Seversin 20. Bölüm Final Fragmanı;

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin