Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. Bölümüyle sosyal medyaya damgasını vurdu!

Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. Bölümüyle ekrana geldi. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 16. Bölümünde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de Kıvanç ve Sadi arasında neler yaşandı?

Volkan Usta
04 Kasım 2022 - 10:52
Kültür Sanat

Show TV’nin BKM imzalı perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin dün akşam ekrana gelen yeni bölümü izleyicileri bu hafta da ekran başına kilitledi. Final sahnesinde Sadi Payaslı ve Kıvanç’ın karşı karşıya geldiği nefes kesen anlar bölüme damgasını vurdu. Kim olduğunu hatırlatmak isteyen Payaslı, “Emin, Yedi Emin” sözleriyle Kıvanç’a meydan okurken, şimdi dikkatler ikili arasında yaşanacak gelişmelere kilitlendi.

22-11/04/gelsin-hayat-bildigi-gibi-6.JPG

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin dün akşam ekrana gelen 16. bölümünde; Sadi, Kıvanç’ın karşısına çıkarak eski defterleri açtı. Sadi’nin söylediklerine karşılık Kıvanç’ın Sadi’ye gerçek ismiyle hitap etmesi sonucu ikili arasındaki tüm dengeler altüst oldu. Kıvanç’ın sözlerine karşı finalde Payaslı’nın kim olduğunu hatırlatırcasına “Emin, Yedi Emin…” dediği heyecan dolu anlar izleyenleri ekran başına kilitledi.

22-11/04/gelsin-hayat-bildigi-gibi-1.JPG

SOSYAL MEDYA #GELSİNHAYATBİLDİĞİGİBİ DEDİ!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi16. bölümüyle ABC1 20+'da 5.63 izlenme oranı (rating) 14.38 izlenme payı (share), TOTAL’de 4.73 izlenme oranı (rating) 13.21 izlenme payı (share), AB’de 4.24 izlenme oranı (rating) 12.52 izlenme payı (share) elde etti. #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter Türkiye’de 6 saat 50 dakika boyunca TT listesinde yer alarak sosyal medyaya damgasını vurdu. Dizinin sevilen çifti Sadi ve Songül de dün akşam sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

22-11/04/gelsin-hayat-bildigi-gibi-7.JPG

SADİ VE SONGÜL’ÜN BEBEK MACERASI

Sadi, Songül’ü hemen Karabayır Hastanesi’ne getirdi. Songül’ün vakasına bakmak için görevlendirilen Derya ise Songül ve Sadi ikilisini izlerken zor bir gece geçirdi. Diğer yanda 12-B’nin Araz’ın başındaki gergin bekleyişi devam ediyordu. Gizem’in okulunda yaşanan olaydan haberdar olan Rıza, okul değiştirmeyi teklif etti ancak bunu duyan Gizem annesine sert tepki gösterdi. Songül, Ankara’da yaşayan halasının vefat ettiği haberini aldı.

22-11/04/dsc04792.JPG

Halasına karşı son görevini yapmak için Ankara’ya gidecek olan Songül, birlikte gitmek istemese de Sadi Payaslı’nın bu zor gününde Songül’ü yalnız bırakmaya hiç niyeti yoktu. Aylin’in silahlı saldırıya uğradığını öğrendiği halde Nedim’in bir kez bile hastaneye gitmemesi Oğuz’un dikkatini çekti.

22-11/04/dsc04750.JPG

Nedim’den şüphelenen Oğuz, DNA testi yaptırmaya karar verdi. Panik olan Esra ise bu durumu halledeceğini söyleyerek Oğuz’u kandırmayı başardı. Nedim ve Esra’nın tartışmasına şahit olan Oğuz, son anda Nedim’in gerçekleri söyleyeceğini anlayınca Esra, Nedim’i vurdu. Sadi ve Songül’ün arabasına bırakılan bir bebek ise ikili için büyük sürpriz oldu. Sadi’nin kendi çocuğu gibi bebekle ilgilenmesi Songül’ün hoşuna giderken ikili arasında yüzleri gülümseten anlar yaşandı.

22-11/04/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2.JPG

ARAZ GÖZLERİNİ AÇTI

Başsavcı Ahmet, olay yeri inceleme ekibiyle yaptığı görüşmede Kırdarların deposuna yapılan baskında yaşananların planlı olduğunu öğrendi. Bunu duyan Sadi, emniyetin içindeki köstebeğin peşine düştü. Servet ise Songül’ün kurtulduğunu duyunca çok öfkelendi. Nevzat, bilinci kapalı olan Araz’ın yanına babasını getirerek onunla iletişim kurmasını istedi. Son bir şansını denemek isteyen Nevzat’ın planı işe yaradı ve Araz gözlerini açtı. Bu haber herkesi büyük sevince boğdu. 

22-11/04/gelsin-hayat-bildigi-gibi-5.JPG

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Gelsin Hayat Bildiği Gibinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Araz’ın Karabayır Lisesi’ne geri döndüğü tanıtımda Songül, bir videoda yakaladığı ipucunun peşine düşüyor ve babasının sesini diğer seslerden ayırt etmek için Sadi’den yardım istiyor. Servet’in Rıza’nın babası çıkması izleyenleri şoke ederken Can, Songül’ün babasının videodaki sesini ayırt ederek büyük bir işi çözüyor. Songül ve Sadi’nin öğrenecekleri ise büyük bir merak konusu oluyor.

22-11/04/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3.JPG

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin