Survivor Nisa, TRT Dijital'in Koyu Beyaz dizisinde!

TRT Dijital'de başlayacak olan Koyu Beyaz dizisinin oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Koyu Beyaz dizisinin oyuncu kadrosuna Nisa Bölükbaşı katıldı. Koyu Beyaz dizisinde Nisa'nın partneri ise Atakan Hoşgören olacak. Koyu Beyaz dizisi konusu nedir? Koyu Beyaz dizisi oyuncuları kimler? Koyu Beyaz dizisi ne zaman başlayacak?

Son dönemde dijital projelerin artmasıyla birlikte TRT de bu kervana katıldı ve TRT Dijital olarak çalışmalara başladı. 

TRT Dijital'in bir çok proje için hazırlık yaptığı öğrenildi. Bunlar arasında ise TRT Dijital platformu için çekilecek olan Koyu Beyaz dizisinde kameralar karşısına geçecek olan Survivor Nisa’nın başrol olarak değil de konuk oyuncu olarak diziye dahil olacağı belirtildi.

Survivor Nisa yeni dizisi partneri kim olacak?

Konuk oyuncu olarak dahil olacağı dizi ile alakalı geçtiğimiz gün açıklama yapan Survivor Nisa dizi de Atakan Hoşgören ile partner olacak. Ayrıca sadece bir kaç bölüm dizide yer alacağını öğrendiğimiz Nisa Bölükbaşı dizi de İngiliz bir bireyi canlandıracak ve İngilizce konuşacak.22-11/04/nisa2.jpg

Nisa Bölükbaşı kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya gelen Nisa Bölükbaşı'nın babası Türk ve Boşnak asıllı, annesi ise Çek asıllıdır. 

Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başlayan Nisa Bölükbaşı 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi yüzme takımında yer almaya başladı.

Aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edilen Nisa Bölükbaşı dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

Survivor Nisa'nın sporla ilişkisi bununla da bitmiyor. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu. Bunun yanında voleybol oynamaya başladı. Nisa Bölükbaşı 2018'de mimarlık okumaya başladı. Okulu için voleybolu bırakmak zorunda kalan Nisa Bölükbaşı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor. Survivor Nisa 1.70 cm boyunda ve 60 kilodur.

Atakan Hoşgören kimdir? Kaç yaşında?

Atakan Hoşgören, 5 Ağustos 1999 yılında İstanbul’da doğdu. Doğuş Üniversite İngilizce İşletme Bölümünde eğitim gören Hoşgören, oyunculuk hayatına çocuk yaşta başladı. Birçok reklam filminde, tiyatroda oynayan Atakan Hoşgören, “Yıldızlar Şahidim” dizisinde yer aldı. Atakan Hoşgören ayrıca “4N1K-2” filminde Ali Tekelioğlu karakterini canlandırdı.22-11/04/atakan.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin