Gelsin Hayat Bildiği Gibi zirveye yerleşti!

Show TV’nin BKM imzalı perşembe akşamlarının lider dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dün akşam yayınlanan heyecan dolu yedinci bölümüyle zirveye damgasını vurdu.

Üç kategoride de birinciliği göğüsleyen dizi sosyal medyanın gündemine oturdu. Finalde yaralanan Sadi Payaslı’ya müdahale etmek için Derya’nın gelmesiyle nefesler tutuldu. Yıllar sonra karşı karşıya gelen ikilinin yaşayacakları ve bu durumun Songül ile Sadi’nin arasını nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.  

ÜÇ KATEGORİDE BİRİNCİ, SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE!

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ yedinci bölümüyle ABC1 20+'da 5.83 izlenme oranı (rating) 19.95 izlenme payı (share), AB'de ise 5.38 izlenme oranı (rating) 19.39 izlenme payı (share), TOTAL’de 4.91 izlenme oranı (rating) 17.25 izlenme payı (share) elde ederek üç kategoride de birinci oldu. #Payaslı etiketi Twitter Türkiye’de 12 saat, dünyada ise 1 saat 40 dakika boyunca TT listesinde kalarak sosyal medyanın gündemine oturdu. #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter Türkiye’de 5 saat boyunca TT listesinde yer aldı. Ertan Saban, Devrim Özkan ve dizinin sevilen çifti #SadGül de Perşembe akşamı sosyal medyanın en çok konuşulan konularından oldu.

SONGÜL VE SADİ ARASINDA GERİLİM DOLU HESAPLAŞMA

Caddeden gelen bir minibüsün çarpması sonucu Tatar, Derya’nın çalıştığı hastanede yoğun bakıma alındı. Hastanede yatan Tatar’ın konuşmasıyla yaşadığının ortaya çıkacağını bilen Sadi, Yaver’le birlikte doktor kılığında hastaneye girdi. Ne var ki burada Derya ile karşılaşması an meselesiydi. Songül, Sadi’nin fotoğrafının olduğu haberi gördükten sonra ailesinin ölümüyle Sadi’nin bir ilgisi olduğunu düşündü ve Sadi ile büyük bir tartışma yaşadı. Sadi’nin konuyla bir ilgisi olmadığı ortaya çıkınca ikili arasında sular duruldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin