Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Gecenin Ucunda'da buluştu!

Star Tv'nin yeni dizisi olan Gecenin Ucunda ilk fragmanıyla sosyal medyaya damga vurdu!

Başrollerinde Neslihan Atagül, Bestemsu Özdemir, Kadir Doğulu, Zuhal Olcay ve Sarp Levendoğlu'nun yer aldığı Star Tv'nin yeni dizisi Gecenin Ucunda dün akşam ilk fragmanını yayınladı.

Fragman yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada büyük ilgi gördü. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun bu projede bir araya gelmesi ise hayranlarını sevindirdi!,

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan Gecenin Ucunda’, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

#

Yönetmenliğini Barış Erçetin üstlendiği, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür’a ait olan dizinin yapımcılığını TMC Film üstleniyor.

Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı ‘Gecenin Ucunda’ dizisinin oyuncu kadrosunda  ise  Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal yer alıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin