Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 27. Bölümüne Sadi ve Songül'ün romantik anları damga vuracak!

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 26. bölümünde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 27. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne? Gelsin Hayat Bildiği Gibi reytinglerde kaçıncı oldu? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 27. bölümünde Sadi ve Songül'ün romantik anları yeniden alevleniyor!

Volkan Usta
24 Ocak 2023 - 09:20
Kültür Sanat

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Sadi ve Songül’ün birlikte Songül’ün ailesinin mezarına gittiği tanıtımda ikilinin romantik ve eğlenceli anları da izleyicileri güldürüyor. Servet hakkında yaşanacak gelişmeler ise merakla bekleniyor.

23-01/24/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2.jpg

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN 26. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sadi ve Songül, Gizem’in de yardımıyla Servet’in yalısından çıkmayı başardı. Songül sonunda ailesinin katillerinin hak ettiği cezayı bulduğu için sevinirken Servet aracının patladığı yalanıyla ortadan kayboldu. Yalıdan ayrılırken Servet’in geride bıraktığı para dolu çantalardan birini bulan Gizem, kimseye söylemeden bu parayla kendisine yeni bir hayat kurmak için eski mahallesine döndü. Araz’la yeniden vakit geçirmeye başlayan Gizem bundan böyle sadece arkadaş olduklarını söyledi. Diğer yanda Mert’le olan ilişkisi ise Mert’in tepkisiyle kopma noktasına geldi. Ablasını korumak isteyen Mert, Kıvanç’ın karşısına çıkıp Derya’dan uzak durmasını söyledi. Mert’in tepkisinin ardından Kıvanç’ın tavırlarındaki değişiklik ise artık daha da belirgin bir hal almaya başladı. Sadi’ye sürpriz yapan Songül yaşadıkları badirelerin ardından sonunda rahat bir nefes aldı. Songül’ün Sadi’ye yaptığı sürprizle ikili romantik bir akşam geçirdi. Melek’le konuşan Sadi, öğrendiği gerçeklerle Melek’in nasıl bir çıkmazda yaşadığını fark etti. Melek’i bir an olsun yalnız bırakmayan Sadi, hastaneden kaçan Celal’in de hesabını kendisi kesti.

23-01/24/gelsin-hayat-bildigi-gibi-1-1674541100.jpg

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin