Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 29. Bölümünde Sadi zor anlar yaşayacak!

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 29. bölümden yeni fragman yayınlandı. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 28. bölümünde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 29. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 29. bölümünde Derya'nın kapısına gelen Asuman kim? Neslihan Yeldan kimdir

Volkan Usta
24 Şubat 2023 - 09:15
Kültür Sanat

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin 2 Mart Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

23-02/24/gelsin-hayat-bildigi-gibi-4.JPG

Servet’in kaçırdığı Sadi’ye zor dakikalar yaşattığı tanıtımda Derya, Kıvanç’ın evinde silah bulduğunu söylüyor. Servet’in karşısına çıkan Songül’ün ne yapacağı merakla beklenirken Derya’nın kapısını çalan Asuman’ın kim olduğu ve neden geldiği akıllarda soru işaretleri bırakıyor.

23-02/24/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2.jpg

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN 29. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Songül, Sadi’yi kurtarmak için Roberto’yu vermeyi düşünürken Ankara’yla kurduğu irtibattan sonra teslim edemeyeceğini öğrenir. Sadi’nin bir anda ortadan kaybolması Karabayır Lisesi’nde dikkat çeker. Songül, hocalarını merak eden öğrencilerine Sadi’nin neden ortadan kaybolduğunu anlatmaya gider.

23-02/24/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3.jpg

Sadi’yi kurtarmaya çalışırken uzanan yardım eli ise tanıdık bir isimden gelecektir. Sevda bildiklerini daha fazla içinde tutamayıp Aylin’le konuşur. Aylin gerçek bir tehditle karşı karşıya kalır. Aygün evi kaybettiğini öğrendikten sonra Mahmut’un Melek’e zarar vermesinden korkup yeni bir karar alır ancak bu karar Melek’i ve arkadaşlarını mutlu etmeyecektir. 

23-02/24/gelsin-hayat-bildigi-gibi-5.JPG

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle 2 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin