Ömer Gamze'nin itirafı karşısında ne yapacak? 6. bölümde neler olacak?

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın yer aldığı Ömer 5. bölümüyle ekrana geldi. Peki Ömer'in 5. bölümünde neler yaşandı? Ömer 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer'in 6. bölümünde neler olacak? Ömer dizisinin konusu ne? Ömer dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? 6. bölümde Ömer Gamze'ye geri dönecek mi? Ömer dizisi reytingler kaçıncı oldu?

Volkan Usta
24 Şubat 2023 - 09:24
Kültür Sanat

Yapımını OGM’nin üstlendiği Star’ın sevilen dizisi Ömer, 5. bölümüyle ekrana geldi. Geçtiğimiz pazartesi yerine dün akşam yayınlanan bölümde, Ömer ve Gamze ilişkisi açığa çıktı. İşte detaylar!

23-02/24/0c3a6427.jpg

ÖMER'İN 5. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Gamze'den istediği cevabı alamayan Ömer artık Süreyya ile bir yola girmek için adım atar. Bu sırada kız isteme olayının Gamze'nin de orada bulunması sebebiyle sorun haline dönüşmesi kaçınılmaz olmuştur. Bu olaylar yaşanırken Nisa ve çocukları zor zamanlar geçirmeye başlar. Babalarının yurt dışında olduğu zanneden çocuklar babalarına bir mektup yazarak ona ulaşmak isterler. Nisa ise artık çalışması ve çocuklarına bakması gerektiğini düşünerek işi arayışına girer.

23-02/24/0c3a6638.jpg

Ömer ise ablası Nisa'ya her şartta destek olacağını bir kez daha anlatır. Bu sırada Süreyya ve Ömer ilişkisi adım adım ilerlerken, Ömer'in Gamze'den aldığı telefon geceye damgasını vurur.

Sahilde buluşan ikili Gamze'nin Ömer'e sorduğu "pişmanım desem bana geri döner misin?" sorusu ile yakınlaşır. Bu tehlikeli yakınlaşmayı gören Tahir'in ne yapacağı merak konusu.

23-02/24/0c3a5583.jpg

ÖMER 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gamze kalbinin kapılarını sonunda Ömer’e açar. Fakat artık her şey için çok geç olduğunun bilincinde olan Ömer, hasretini çektiği bu kelimelerin Gamze’nin dudaklarından dökülmesini acıyla izler. Ömer çırpınan kalbinin sesine rağmen Süreyya’ya verdiği söze sadık kalır.

23-02/24/0c3a6009.jpg
 
Hem terk edilmenin acısıyla hem de maddi sorunlarla boğuşan Nisa, kardeşi Ömer’e ve Gamze’ye en zor anlarında yardım etmekten geri durmaz.

23-02/24/0c3a6238.jpg

Ömer’i zor durumda bıraktığını öğrenen Gamze, hatasını telafi etmeye çalışır. Her şeye rağmen doğru olanı yapmaya çabalayan Ömer’in karşısında ise bu defa Tahir vardır.

23-02/24/0c3a4472.jpg

Ömer, yeni bölümüyle 27 Şubat pazartesi Star’da…

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin