Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 30. Bölümünde Songül'den Benim Gözüm Sende performansı!

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 30. bölümünde Songül "Benim Gözüm Sende" performansı ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 29. bölümünde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 30. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 30. bölümünde Sadi ve Servet karşı karşıya geliyor!

Volkan Usta
09 Mart 2023 - 10:39
Yeni Bölüm

Show TV’nin beğeniyle izlenen, yapımını BKM’nin üstlendiği dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam otuzuncu bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünde Sadi ve Songül kılık değiştirerek gizli bir operasyona gidiyor. Görev gereği şarkı söyleyen Songül ile onu kıskanan Sadi’nin arasında tatlı kıskançlıklar yaşanacak.

23-03/09/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3.jpg

Başarılı oyuncu Devrim Özkan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin özel sahnesi için ‘Benim Gözüm Sende’ şarkısını seslendirdi. Güzel yorumuyla dikkat çeken Özkan, oyunculuğunun yanı sıra şarkı performansını da izleyicilerin beğenisine sundu. 

23-03/09/gelsin-hayat-bildigi-gibi-4.jpg

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin