Veda Mektubu'nda romantik anlar! Aslı ve Mehmet ailelerine rağmen aşklarını yaşayacaklar!

Kanal D'nin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı iddialı dizisi Veda Mektubu 3. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Peki Veda Mektubu 2. bölümde neler yaşandı? Veda Mektubu 3. bölümde neler olacak? Veda Mektubu dizisinin konusu ne? Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Veda Mektubu dizisi nerede çekiliyor? Veda Mektubu 2. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Veda Mektubu izle! Veda Mektubu 2. bölüm izle! Veda Mektubu'nun 3. bölümünde Aslı ve Mehmet arasında neler olacak?

Volkan Usta
09 Mart 2023 - 10:45
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.  Dizinin pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Aslı ve Mehmet'in ailelerine rağmen aşklarına sahip çıktığı sahneler ekrana gelecek.

23-03/09/a02_2169.JPG

Alanur Aslı'yı, Ziya ve Seher ise Mehmet'i bu aşktan vazgeçirmeye çalışırlar. Ancak genç aşıklar ailelerini karşılarına alma pahasına gizli yerlerinde buluşurlar. Bu romantik buluşmada ailelerini nasıl ikna edeceklerine dair plan yaparlar. Ancak Alanur ve Ziya'yı aşmak hiç de kolay değildir. Aslı ve Mehmet'in hamlesine Alanur'un cevabı çok sert olacaktır.

23-03/09/a02_2107.JPG

Veda Mektubu yeni bölümüyle 13 Mart Pazartesi akşamı Kanal D'de.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin