Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 33. Bölümünde Derya'nın büyük sırrı ortaya çıktı! Dizi sosyal medyada çok konuşuldu!

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk'in yer aldığı perşembe günlerinin fenomen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 33. bölümüyle ekrana geldi. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 33. bölümde neler oldu? 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 34. bölümde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 34. bölümünde Sadi ve Songül neler yaşayacak?

Volkan Usta
31 Mart 2023 - 10:44
Kültür Sanat

Show TV’nin BKM imzalı sevilen dizisiGelsin Hayat Bildiği Gibi’de dün akşam çarpıcı gelişmeler yaşandı.

23-03/31/gelsin-hayat-bildigi-gibi-4.JPG

Kıvanç, Mert’in Derya’nın oğlu olduğunu öğrendi ve nikah masasında Derya’yı terk etti. Bu olayın ardından Kıvanç’ın ne yapacağı merak konusu olurken, akıllara “Büyük sır ortaya çıkacak mı?” sorusu geldi. Heyecan dolu bölüm sosyal medyada da gündem oldu. #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi TT listesinde yer aldı, Sadi ve Songül de trendlere girdi.

23-03/31/gelsin-hayat-bildigi-gibi-6.JPG

DERYA HAKKINDAKİ GERÇEĞİ NİKAH GÜNÜ ÖĞRENEN KIVANÇ NE YAPACAK?

Yayınlanan bölümde; Sadi, Servet’le olan gizli görevine devam ederken Songül’ü kontrol altında tutmakta zorlanmaya başladı. Yörük’ü bulmak için dört bir koldan çalışan Songül ellerindeki delillerin sonuç vermemesinden dolayı öfkelendi. Songül, Sadi’nin anlık hatasıyla Servet’le olan özel telefonunu buldu. Songül’ü bir şekilde kendine inandıran Sadi, Servet’in kafasında soru işaretleri oluşturdu.

23-03/31/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3.jpg

Songül’den kurtulmak isteyen Servet olayı kendisine bulaştırmadan Ankara yeraltı dünyasından Faruk’un ‘Yedi Emin’in karısına ulaşması için gerekli bilgiyi verdi. Yedi Emin’den intikam almak için Payaslıların evine gelenler o sırada karşılarında Melike’yi gördü. Melike’yi Songül’le karıştıran adamlar silahlarını ateşledi. Vurulup hastaneye kaldırılan Melike ölümden döndü. Sadi yüzleşmek için Faruk’a ulaştı ancak Faruk, kimden emir aldığını söyleyemeden öldürüldü. Can ve Mert’le olan arkadaşlığını kurtarmak isteyen Aylin, Araz’la bir plan yaptı. Ancak Gizem’in ortaya çıkıp her şeyi Mert’e söylediğini açıklamasıyla işler iyice karıştı. Kıvanç tedavisine devam ederek cerrahlığı bırakmaya karar verdi.

23-03/31/gelsin-hayat-bildigi-gibi-5.JPG

Bu karar Derya ile aralarındaki buzları eritti ve evlenmek için gün aldılar. Mert, ablasına karşı çıkarken Asuman da ikili oynamaya devam etti. Nikah günü geldiğinde Asuman, son hamlesini yaparak Kıvanç’a Derya ve Mert hakkındaki büyük sırrı söyledi. Mert’in Derya’nın oğlu olduğunu öğrenen Kıvanç yaşadığı şokla neye uğradığını şaşırdı. Final sahnesinde Kıvanç, nikah masasında ‘hayır’ diyerek Derya’yı büyük bir yıkıma uğrattı. Mert’in Derya’nın oğlu olduğunu öğrenen Kıvanç’ın ne yapacağı merakla bekleniyor.

23-03/31/gelsin-hayat-bildigi-gibi-1.JPG

GELECEK HAFTA NELER OLACAK?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Nikah masasında terk edilen Derya’nın büyük bir üzüntü yaşadığı tanıtımda Servet, Taylan komiserin ölüm emrini veriyor. Taylan’ı kaçıran Servet’in adamları ona işkence yaparken Sadi’nin gelmesi ise gerilimi artırıyor. Taylan, Sadi’yi karşısında görünce ‘enişte’ diyerek şoke olurken, Servet’in Sadi’yi ‘Yörük’ lakabıyla tanıtması dikkat çekiyor. Kıvanç’la konuştuğunu söyleyen Mert’in ise gerçeği öğrenip öğrenmediği merak konusu oluyor.

23-03/31/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2.jpg

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin