Ginnifer Goodwin ve Eliza Coupe komedi dizisi Pivoting'de buluşuyor! Pivoting nasıl bir dizi?

Fox'un deneme bölümü siparişi verdiği komedi dizisi Pivoting'in oyuncu kadrosu şekilleniyor. Pivoting nasıl bir dizi? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Amerikan ulusal kanallarından Fox'un geçtiğimiz sonbahar döneminde deneme bölümü siparişini verdiği komedi dizisi "Pivoting"in oyuncu kadrosu belirlenmeye başladı.

PIVOTING'İN OYUNCULARI BELLİ OLUYOR!

Ginnifer Goodwin (Why Women Kill, Once Upon a Time), Eliza Coupe (Happy Endings) ve Tommy Dewey (Casula) gibi isimler kadroya katılan ilk oyuncular oldular.

Yarımşar saat süreli bölümlerden oluşup tek kamera yöntemiyle çekilecek olan dizinin senaryosunu Liz Astrof (2 Broke Girls, The Conners) kaleme alırken, deneme bölümünün yönetmen koltuğunda Tristram Shapeero (Unbreakable Kimmy Schmidt, Community) oturacak.

20-05/21/eliza-coupe-1590016410.jpg

PIVOTING NASIL BİR DİZİ?

Pivoting'in konusuna bakacak olursak;

Dizinin hikayesinin merkezinde çocukluk dönemlerindeki en iyi arkadaşlarının ölümünden sonra bir araya gelen Amy (Coupe), Jodie (Goodwin) ve Sarah adlı üç sıkı çocukluk arkadaşı kadın bulunuyor.

Hayatın oldukça kısa olduğu gerçeğiyle yüzleşip hiçbir şey için geç olmadığına inanan üç yakın arkadaş mutluluğu bulmak için bir dizi dürtüsel, sakıncalı ve kendi isteklerini hiç frenlemeyen tarzda kararlar alarak umutsuz girişimlerde bulunmaya başlarlar.

Kederli dönemlerinde psikologlar büyük çaplı kararlar vermemeyi önerseler de üç kahramanımız bunun tam aksini yapar ve hala zaman varken mutlu olmak amacıyla yaşamlarını altüst ederler.

20-05/21/ginnifer-goodwin.jpg

PIVOTING DİZİSİNİN KARAKTERLERİ

- Amy (Coupe); yakın arkadaşı Coleen'in ölümünden sonra ebeveynlik hakkında hiçbir şey bilmese de çocuklarıyla daha fazla zaman geçirmeye karar veren yerel bir kanalın yemek programının komik ve sıra dışı yapımcısıdır.

- Jodie (Goodwin); aşırı koruyucu bir anne tarafından yetiştirilen üç çocuk sahibi bir kadındır. Nefes alıp kendi olmasına izin vermeyen boğucu bir koca ile evli olan Jodie aradığı heyecanı ve yakınlığı bir spor salonu eğitmeninde bulur.

20-05/21/tommy-dewey.png

- Henry (Tommy Dewey); Amy'nin özel müteahhitlik yapan kocası. Araba ile yolculuk yaparlarken karısı ile yaşadığı tartışma esnasında yaşadıkları kaza şaşırtıcı bir şekilde çiftin cinsel yaşamının renklenmesine vesile olur.

WBTV, Kapital ve Fox Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Astrof ile birlikte Tristram Shapeero, Aaron Kaplan ve Dana Honor'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin