Merve Mutlu
21 Mayıs 2020 - 09:33
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Ozan Dolunay, Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Berker Güven, Sera Kutlubey, Mine Tugay, Bahar Şahin gibi isimlerin yer aldığı başarılı dizi Zalim İstanbul, final yapmasına sayılı zaman kala başarısını göstermeye devam ediyor. 

20-05/21/zalim-istanbul.jpg

Fiziksel engelli yeğeni Nedim'in mal varlığını işleterek zengin olan Agah beyin çok sevdiği yeğeni için memleketinden onu emanet edebileceği bir kız bularak evlendirmek istemesi ile hayatlarına giren Seher ve onun ailesi ile yaşananları konu alan dizinin oyuncuları da büyük beğeni topluyor. 

Bahar Şahin 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' dalında aday gösterildi!

20-05/21/bahar-sahin.jpg

Birbirinden başarılı ve sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren ve 6 Nisan'da final yapması beklenirken koronavirüs salgını nedeniyle setlerin durmasının ardından final bölümü yayınlanamayan Zalim İstanbul dizisinde kötü karakter olan Ceren karakterini canlandıran Bahar Şahin'in başarısı da su götürmez bir gerçek. Sevilen oyuncu, 'Worldfest Houston Best Actor Nominations 2020' Uluslararası Film Festivali'nde 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' dalında aday gösterildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin